Conform informaţiilor pe care ni le-a furnizat colaboratorul nostru de bază, comunistul de serviciu de la Primăria Arad, în 20 ale acestei luni a cărei sfârşit se anunţă zbuciumat, va avea loc licitaţia publică privind atribuirea serviciului de salubritate din Arad. Atât salubritatea stradală (de care se ocupă acum, temporar, RER-ul celor de la Oradea – „specialiştii” ştiu a cui e firma şi ce interese sunt în jurul acesteia), cât şi cea menajeră. De acesta din urmă se ocupă, şi se ocupă binişor, Polaris SA, firmă din Constanţa, contract moştenit de Falcă de la fostul primar Dorel Popa, Dumnezeu să îl ierte! În paranteză fie spus, şeful mare de la Polaris, Cătălin Martin are probleme mari cu legea (parcă este reţinut, dacă memoria nu ne joacă feste), asupra lui planând acuzaţii grave de dare de mită. Dar, la Arad cu siguranţă NU! Că Falcă nu e din acela care să pună botul.

Revenind la posibila licitaţie din data de 20 octombrie, spunem posibila pentru că în Aradul lui Falcă totul este posibil, se pare că jocurile sunt făcute. Adică, va câştiga cine trebuie. Nu o spunem doar noi, ci o spun reprerzentanţii noştri din Primărie, la fel de comunişti ca noi.

P.S. Despre Master planul de salubrizare a Aradului mai ştiţi ceva?

Explicaţie foto: Domnule viceprimar Bognar, dacă tot aţi schimbat denumirea unor străzi din zona centrală din Arad ar fi bine să aruncaţi o privire şi în părculeţul de lângă strada KUNCZ ALADAR (!?). Şi să le spuneţi celor de RER să mai adune gunoiul