O, tempora!

Pe zi ce trece, până și ultimii suporteri pătimași se lămuresc de diletantismul conducerii care își bate joc de oraș, de nume și mai nou de arădeni.

După ce de 9 etape nu am mai bătut pe nimeni, după ce ne-au umilit satele de lângă București, după ce ne-au bătut și movii, ce credeți că le-a trecut prin cap șefilor de la UTA? Hai să premiem cu 2500 fiecare pereche de bocanci dacă bat următoarele 3 meciuri în care întânim echipe de calibrul nostru actual: Știința Miroslava, Afumați și Foresta Suceava! Vă dați seama unde suntem cu fotbalul din Arad??

Ce-am ajuns, oameni buni? Ne batem la retrogradare după ce în vară ne-am chefuit la Biavati și clamam marșul spre Liga 1 și acum le dăm prime dacă scăpăm, macar pe moment, de prima poziția de sub linia rușinii?!?

Cred că își fac cruce toți conducătorii din fotbalul românesc, așa ceva nu a mai văzut nimeni! În loc să blochezi salariile, să le tai din bani ca să simtă și ei durerea suporterilor, ei sunt cu banii la zi și li se promit prime, care dacă le iau e bine, dacă nu, nu au pierdut decât ce nu aveau. Păi nu suntem proștii și păcălicii fotbalului??

Întrebarea este de ce nu le-au dat prime când pierdeau puncte în primele etape? Atunci nu au fost bani și acum sunt? Și totuși, de unde bani? Că parcă ăia de la Falcă nu erau buni pentru salarii și prime?

Utist bătrân și revoltat!