Cumva genului de teleormănean, oltean, moldovean și alte astfel de specimene născuți și crescuți în doctrina: noi muncim noi nu gândim, care le asigura minima subzistență? Și ce dacă Dragnea &Co se împrumută ca să aibă de unde fura și din ce să-și mituie „camarila” bugetară, votanți fideli? Votantul model PSD oricum e un leneș, prin definiție, întreținut de stat, care n-are nimic. De unde să dea înapoi împrumuturile? Să le dea „chiaburii” care muncesc sau care și-au deschis afaceri rentabile, pentru că ei sunt capitaliștii care deranjează, nu? Tot ei au deranjat și comuniștii în marșul lor spre dictatura lenei și a prostiei!

Ca să înțeleagă „educatul” teleormănean și restul cohortei de votanți pesedistă, ce ne-au adus la guvernare mafia hoților și infractorilor, ar trebui să dețină proprietăți ca să știe ce înseamnă dreptul de proprietate și obligațiile bancare pe care le contractează cei pe care ei i-au numit să administreze România. Numai că, fără școală, având WC-ul în porumb, țuica de sfeclă în butoi și porcul (neimpozitat încă) în bătătură, votantul standard pesedist n-are cum să înțeleagă ce spune Iohannis, din contra, e convins că Iohannis e agent străin ce vrea să vândă România, așa cum susține pesedistul „Pletoianu”.

Când votantul pesedist se ghidează după lozinca: mai rău să nu fie (chiar dacă n-are ce pune pe masă și n-a văzut carne de la paști), la ce te poți aștepta? Nici când falimentul, gen Grecia, ne va bate la ușă, votantul pesedist nu va pricepe că hoții pe care i-a pus să guverneze, au generat nenorocirea. Din contra și atunci vor da vina pe opoziție, pe agenturile străine care l-au corupt pe Iohannis și pe „chiaburii” care au făcut avere muncind la multinaționale ori și-au deschis afaceri cinstite în România.

Pavel ROMAN

4 COMENTARII

  1. si portocalii ce au facut cu 20 miliarde de euro pe care i-au imprumutat iar in buzunarul romanilor
    nu a intrat nici un cent?nu am vazut lume in strada atunci… nici sa strige hotii…
    .

  2. Și ce putem face în cazul asta domnule Roman? Votanții PSD vor fii întotdeauna mai mulți.Daca vine cineva și cere un fel de autonomie, autoguvernare, împărțirea pe regiuni,landuri e.t.c.iar nu e bine.Nu e legal.Nu e constituțional.

Comments are closed.