Jitză, Jitză cum ştii tu să te faci de cacao nu te poate face nimeni. Ce draq ai avut luni sara, te-o mâncat în cur să meri la emisiune, la tv, să te vadă tătă lumea cât eşti de… slab pregătit şi în d’alea lumeşti. Mă, komunistule, nu ţi-am zis noi că degeaba te îmbeţi dacă nu te faci de tătă sula?

Nu ne-ai crezut şi ai prăbălit pe barba ta. Să ajungi tu dă să nu mai ştie lumea dacă eşti pe alea interzise, dacă ai fumat plante sau ai beut alcooale. Ţi-am mai zis că de astea trebuie să te ţii nenică, că nu oricine poate face faţă. Mai ales tu, la kilele tale.

Lăsând gluma la o parte, deşi la noi la comunişti lucrurile serioase se spun în glumă, ieşirea (încă) primarului Aradului pe „sticlă” pe lângă faptul că a fost de toată praştia, era să zicem de toată sula cu „p” în faţă, a arătat adevărata falcă a muritorului de rând Gheorghe. Că n-o mânca şi n-o bea el cu două guri şi nici „cordi” cu două scule (dacă nici cu una nu a fost în stare)! Pentru cei care nu au ştiut încă, asta este adevărata faţă a primarului pe care l-au ales, cei care au pus ştamp…ila pe el, că noi o tot punem, da cu „u”. Mă, penibilule de fariseu ce eşti, mai trebuie să te şi … uşurezi în emisiune să îţi dai arama pe faţă, că în rest le-ai făcut cam pe toate. Mă rog, pe banii tăi, vorba vine, faci ce vrei. Dar şi când se întoarce roata.

Sau îi şti tu ceva nou, ce nu ştim noi. Presimţi ceva clinchet. Nu de alta, dar ai ajuns să faci de râs şi tagma oamenilor serioşi, care ştiu măsura (chiar dacă uneori, în diverse împrejurări independente de voinţa lor, o depăşesc).

Gin BEAM afumat la dezalkoolizare

foto: facebook

 

3 COMENTARII

Comments are closed.