Mulţi, chiar foarte mulţi dintre liberalii arădeni s-au săturat de ifosele, de atitudinea de dictator a marelui Gheorghe „Celentano” Falcă, acest fariseu al politicii arădene şi al Aradului. Însă, doar câţiva dintre nemulţumiţi, chiar foarte puţini au curajul să se ridice şi să spună ceva, majoritatea dintre „oamenii” pe care i-a făcut Jitză Falcă mari preferând să stea la cutie, să se lingă pe… bot ca Max pe sculă.

Unul dintre cei care contestă, în ultima vreme, cu vehemenţă atitudinea lui Falcă este Constantin Igaş, fostul ministru de interne a României. Poate veţi spune că nu tocmai el ar fi cel indrituit să-l atace pe Celentano de Arad, însă Igaş o face direct, fără menajamente şi scrupule. Nu ca alţii pe la colţuri, pe la diverse mese din birturile Aradului, devenit graţie lui Falcă un orăşel trist de provincie. În opinia noastră dacă ar fi în PNL-ul actual mai mulţi Igaşi şi mai puţini lingăi de blide şi ceşti de cafea alta ar fi situaţia Aradului. Oraş în care, la urma urmei, cu toţi trăim şi ce-i mai grav plătim impozitele şi taxele pe care Falcă şi a lui le cheltuiesc şi şi le însuşesc după bunul plac. Iată ce a declarat, într-una din zilele trecute, Costel Igaş:

Scrisoare deschisă adresată colegilor liberali, domnului președinte Ludovic Orban și domnului Daniel Buda!
„Boală lungă, moarte sigură”, este cuvântul de ordine în filiala noastră!!!
Cunoașteți cu toții faptul că alegerile din filiala noastră au fost organizate fără respectarea statutului și a regulilor de bun simț care trebuie să ne călăuzească pe toți cei care dorim sa facem politică! Deși există o contestație depusă și un răspuns la această contestație prin care se recunoaște faptul că statutul a fost călcat în picioare, lucrurile stau „înțepenite” din lipsă de curaj și fermitate a decidenților de la centru!!!
Dragi colegi decidenți, este albă sau este neagră situația de la Arad !!?? A trecut mai bine de jumătate de an de când bâjbâiți prin întruneric, timp în care am mai pierdut o primărie, am mai pierdut câțiva membri marcanți pentru organizația noastră și, ce este si mai grav, starea în care ne aflăm îi face pe unii aleși locali, și nu numai să privească cu interes spre alte zări!!!
Sentimentul de neîncredere și tensiune din interiorul filialei va fi decontat la următoarele competiții electorale, iar voi veți fi părtași în condițiile în care tolerați încălcările de statut!!!
Invalidând alegerile din primăvară dați o șansă filialei să se reconstruiască pe principii mai sănătoase!!!

Komunistul de la Pecica

1 COMENTARIU

  1. Cum de puteti mediatiza pârturile unui semidoct, un lingãu la curtea demolatorului nr 1 , care are în CV acum, un post de ministru urmare a „ospãtului neîntrerupt“ la aceleasi orificii? Igas este o nulitate care la vremuri normale , cãuta si acum usa pt a iesi din Pecica!!!

Comments are closed.