Cu siguranţă plecarea deputatului Eusebiu Pistru, fost secretar de stat la Transporturi, din PNL Arad nu i-a picat deloc bine lui Jitză „Celentano” Falcă, cel care se crede nemuritor în fruntea organizaţiei şi a oraşului. Arad pe care „vinitura de la Brad” îl consideră feuda proprie şi personală, după care s-a îmbogăţit în câţiva ani cât alţii în o sută de vieţi. Dar, cum nu există suiş fără scoborâş, lui Celentano de Arad începe să i se înfunde. Da rău de tot. Şi nu vorbim acuma despre procesele în care este parte, ci loviturile în boaşe (dacă mai are aşa ceva) care încep să-i vină din propria grădină.

Primul nume mare care i-a „tras-o” celui care se crede că a inventat apa minerală ce şi-o pune în şpriţ este, aşa cum ziceam, Pistru. Cel care, după cum am auzit pe surse, mai ia cu el la ALDE Arad şi alte nume mari, chiar primari. Deşi ştim cam cine l-ar urma pe Pistru (şi câţi vor mai urma de-acum încolo, ho, ho, ho… Falcă de-ai bănui) nu vă spunem azi decât un nume. Greu, dar greu de tot. Este vorba despre Tinu Vereşezan! Cel pe care l-a adus în gaşca portocalie, cu ani în urmă, nimeni altul decât Pistru. Veţi spune, probabil cei pocăiţi ce încă îi mai suflaţi în minuscula-i goarnă a lui Celentano de Arad, ce mare pierdere? Vă spunem noi: MARE PIERDERE! În primul rând că nu mai are cine să le cânte liberalilor lui Falcă pe la chefurile, sindrofiile, galele etc. ce se vor ţine şi de acum încolo la MAREM. Pentru cei care nu ştiu, sala de evenimente Marem (patronată de slujitori întru domnul lor, adică pocăiţi) este, pentru liberalii vopsiţi, un fel de Mecca. Acolo se „fut ” chermeze de chermeze. Că doar Marem livrează zilnic, printre alte locaţii, hrana bolnavilor de la Spitalul Judeţean Arad.

Deci, începutul greu a fost făcut cu Tinu. Şi tocmai acum când Falcă, ka un Celentano adevărat, s-a reapucat de băut… Kă cele pocăieşti au fost de conjunctură electorală, pentru furat votul fraierilor de pocăiţi.

Celentano de Arad, micul Mare Mic om

(P)

P.S. De la noi putere strofa preferată a lui Falcă: „Am tras aer şi-am intrat/ În partidul Democrat” se va cânta de acum încolo, de fapt Celentano de Arad o va cânta, că lui i se potriveşte: „Am tras aer şi-am intrat/ Într-un consistent… hărhat” – vorba lui Traforel Ţîganu’. 

1 COMENTARIU

Comments are closed.