Izabela Rabotka, poate singura „voce” feminină care s-a săturat de ifosele lui Falcă Celentano de Arad, a răbufnit (din nou) zilele trecute, în CLM. Atunci când la votul validării unei colege din PNL a părăsit sala de şedinţe, luând cu ea o altă consilieră locală, refuzând să voteze la comanda lui Falcă. Cum se întâmplă într-o dictatură bine consolidată de Jitză, practic Iza şi-a semnat demisia din PNL. Lucru care s-a şi întâmplat. Înainte de pleca din PNL Arad, Izabela Rabotka a ţinut să facă unele precizări, să-şi justifice cumva gestul. Şi cum noi lucrăm (şi) pe materialul clientului vă redăm mai jos declaraţia sa:

După aproape 6 luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce NU se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamagirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de aradeni să construim acest oraș.
Ca liberal autentic nu pot concepe o bătalie politică alta decât în planul ideilor și al doctrinei, acolo de unde în definitiv tot societatea și cetățeanul ar iesi mai câstigat, mai întărit.
Atmosfera promovată și întreținută în Consiliu este una necolegială, este una în care se încearcă învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din același partid, între partidele politice, se seamănă neîncredere și răutate astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens.

Speranța mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul și Consiliul să devina unele cu adevarăt europene. Până atunci, părasesc acest Consiliu dar voi rămâne în continuare un cetățean responsabil și la fel de implicat în viața Aradului.

 

2 COMENTARII

    • De aceea au votat la comanda ciurucurile ( asa zisii consilieri ai demolatorului falca ) pentru daramarea garajelor ( printre care si al meu ) desi nu au facut nimic in loc !

Comments are closed.