A trecut și ultimul meci din această toamnă de coșmar pentru utiști, dar nu a trecut cu bine. Jucătorii și conducerea tehnică și-au arătat măsura nimicniciei lor făcând un amărât de 0-0 la o echipă anonimă din București, Metaloglobus. Păi da, când îți propui scopuri mici, puțin obții. Trebuia, chipurile, să facă 25 de puncte din 21 de partide!!!! fix atât au făcut, adică, în medie, un pic peste un punct pe meci. UTA ocupă un loc fruntaș în a doua jumătate a clasamentului, unde își duc chinurile echipe fără tradiție, fără bani, fără jucători valoroși, fără prea mulți suporteri. Asta a fost, atât s-a putut anul ăsta, cu 1,3 milioane de euro de le Primărie, vreo 100 de mii de euro de la sponsori și, probabil, dacă îi dăm crezare lui Meszar, vreo 200 de mii de euro din transferul lui Petre. Cam puțini bani pentru un retur terminat lamentabil la baraj în sezonul trecut și acest tur de coșmar din noul campionat.

Ce e de făcut? Cine ia taurul de coarne? Să sperăm că Todea s-a lămurit că nu știe și nu poate antrena la acest nivel, să sperăm că Falcă, Meszar și Suporter Club UTA se vor pune la masă și vor găsi o soluție. Avem destui tehnicieni cu trecut utist ca jucători sau antrenori, cu experiență în antrenorat de câțiva ani, avem și jucători care mănâncă o pîine nu tocmai albă pe unde sunt prin țară și dacă se vrea, se poate face din nou o echipă cu suflet arădean și inimă utistă.

Altfel … nu cred că mai există un altfel dacă se vrea să se continue istoria glorioasă a clubului UTA … poate doar un R.I.P. și ne liniștim atunci cu toții …

Roșu ca cocoșu’