Primăria Aradului a înregistrat pe 2017 un excedent bugetar imens 202.696.777,4 lei, adică echivalentul a aproximativ 44 milioane euro.

Excedentul bugetar reprezintă banii planificați pentru proiecte investiţionale şi care nu au putut fi cheltuiţi, tot din cauza Primăriei care nu a făcut toate demersurile necesare pentru cheltuirea lor. trebuie spus că exista oricând posibilitatea ca prin rectificări bugetare, fondurile rămase necheltuite să fie redirecţionate către alte activități.

Oare câte spitale s-ar fi putut construi cu 44 milioane de euro, sau câți kilometri de drumuri puteau fi asfaltaţi, câte kilometri de reţele de canalizare ar fi putut fi reparate pentru a nu inunda an de an gospodăriile la fiecare amărâtă de ploaie, și mai ales la ce credite putea renunţa primăria pentru a scăpa de dobânzi? Avem deci proba clară care demonstrează ineficienţa echipei lui Jiță Falcă, și parcă pe zic e trece vedem că el și ai lui lucrează împotriva intereselor cetăţenilor Aradului, cărora a avut nesimțirea să le mai și mărească taxele locale în decembrie și acum dă înapoi că îi frică de referendumul de demitere. Păi să-ți fie, Jiță Falcă de Didești, că nici acolo nu mai te-ar alege lumea ca primar.

#câtmairezistămcuJițăprimar?