Nu de la toate, bineînțeles, dar în mare parte situația pe care vi-o prezentăm mai jos este cât se poate de reală. Informația am primit-o de la un comunist mai mare decât noi (poate și mai invidios) și o prezentăm ca atare.

Voi dragi comuniști, îl cunoașteți pe acest mândru român de director de deconcentrată? El este consilierul local, nu zicem din ce partid e, dar chiar dacă ar fi din PD, PNL, PSD, UDMR tot aia e. Omul e din Boul Roșu. Da să știți că a ajuns director mare. Cum unde? La „x” autoritate, filiala Arad. Cum adică dacă are studii? De ce ar avea nevoie de studii atâta timp cât a fost, este și va fi sclavul devotat al președintelui. Cum care președinte? Al PD, PNL, PSD, UDMR (alegeți, că aveți de unde) al arădenilor vopsiți în culorile partidului pe care actualmente îl reprezintă. Ăla care a fost și poate este sluga și pupincuristul ministrului. Cum care ministru? Cel al… Cum adică, tot a președintelui Falcă, Căprar etc.!

Degeaba, el, directorul numit politic pe funcție, e acum cel mai tare din parcare. Are funcție, banii curg gârlă… E omul care judecă fără gram de creier. Ne-am amintit de el în urma unui dialog telefonic la care, fără voia noastră, am asistat. Ce ne mai aducem noi aminte suna cam așa;

  • Ce faci omu?
  • Fac tot ce doriți șefu!
  • Adică?
  • De-ai fi aici, ți-aş pupa…! Dar aşa să pup în vânt? Căci tu eşti începutul şi sfârşitul vieţii mele, cu tine se-ncepe şi se-ncheie gândul meu.
  • Vin în weekend la Arad, că sunt mai liber! Vorbim. Pregătește-te pe atunci!

Dragi comuniști mai departe trageți voi concluziile!

BOB Boul Roșu

(P)

Foto: internet (justitiarul sibiu)