Oare până unde poate merge tupeul și nesimțirea acestei vinituri de la Brad pe numele său Gheorghe Falcă, acest Celentano de Arad (apropo, de ce ai scos emisiunea încare te-ai făcut de „cacao” de pe internet? Sau ți-a fost rușine de fața ta de consumator fruntaș de toate cele? Noi, oricum o avem, că komuniștii e mai dăștepți decât pupincuriștii…). Revenind, cea mai recentă palmă dată orașului nostru, nu al tău!!!!, este demolarea unei clădiri istorice de pe Calea Aurel Vlaicu, din cadrul fabricii Astra. Este vorba despre unul dintre monumentele Aradului. Și, ghiciți pentru ce a demolat-o. Ca să se construiască acolo un nou magazin. Lidl. De parcă nu avem destule magazine de acest gen. Dar, dacă de acolo iese…

Clădirea respectivă (vezi foto) a fost un sediu administrativ a fabricii de vagoane Weitzer, devenită ulterior Astra. Construită în jurul anilor 1890, a fost folosită inițial, așa cum vă spuneam, ca spațiu administrativ al Fabricii Weitzer.

Cum poate acest element nociv, toxic de-a dreptul, numit Gheorghe Falcă, acest Celentano de Arad, să dărâme ceva ce nu-i aparține, ceva ce face parte din istoria arădenilor și pe care el nu o va putea înțelege niciodată. Acest personaj sumbru nu a construit nimic de când e primarul Aradului, doar a demolat. A dat autorizații (și după proiectele întocmite de firma Elei Falcă) pentru marketuri, suprmarketuri etc., construite, majoritatea dintre ele, pe locul stadioanelor și terenurilor de fotbal. Apropo, stimați tovarăși și pretini, v-ați întrebat vreodată câte terenuri sau baze sportive a demolat Jitză Falcă? Multe, peste 11, vă spunem noi și nu băgăm mâna în foc că numărul lor nu este mai mare. Și vorbim aici de baze sportive, de sănătatea noastră și a copiilor noștri, în fond și la urma urmei!

Gheorghe Falcă, tovărășește, ca de la comuniști la comunist îți spunem, lasă-ne! Pleacă dracului din Arad! Ai adus orașul la un nivel submediocru. Am avut un oraș dezvoltat, care concura cu Timișoara, că Oradea era mult în urmă. Un oraș vesel, cu parcuri, iarbă, pomi, cu un ștrand excelent, vizitat la sfârșit de săptămână de zeci de mii de oameni (până și din Ungaria și Serbia veneau aici, să nu mai zicem de Bihor sau Timiș). Am avut un oraș demn! Demn de un oraș european. Ce ai făcut tu, măi, veneticule? Ai distrus totul cu viziunea ta idioată. De autoîmogățire. Ai venit cu o plasă de un leu, cârpit în dos (vezi RADM!, că avem informații grele și de acolo) și acum ești cocojumbo-ul Aradului. (vom reveni).

Pleacă și lasă-ne! Aradul nu e al tău!

Komunistul de la ștrand

2 COMENTARII

Comments are closed.