După ce a falimentat multe, foarte multe chestii (mass media etc.), nu le mai amintim că voi, dragi comuniști, cititorii nostri le știți, maghiarul Andraș Ando s-a gândit, dacă tot se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire să se unească și el. Știm la ce vă gândiți da nu despre aia e vorba (e treaba fiecăruia ce face cu viața personală, era să zicer curu), șeful lui Marinel Cionca a păcălit conducerea CJ Arad și PNL-ul și a reușit să introducă în interiorul celor două foruri o „cârtiță”, venită tocmai din inima PSD-ului. După ce ani de zile a fost coșmarul lui Jiță Falcă de la Didești, iată că Flavius Ghender, fostul purtător de vorbe de la PSD a reușit, cu ajutorul maghiarului Ando să se infiltreze în PNL.

Tot mai des văzut în Consiliul Județean și de ceva vreme prin interiorul PNL-ului, după cum ne spune un primar fidel nouă, acest personaj malefic împreună cu maghiarul Ando vor reuși în final să dea o palmă și liberalilor. Palmă, nu glumă! Dar nu e de mirare, că după plecarea lui Pistru și Șcheau la ALDE șansele PNL-ului arădean se cam duc la dracu. Și încă Igaș și Seculici stau pe stand-by, să vedeți când vor pleca (dacă vor face acest gest) și ei!

Dar, iată că asistăm la o metodă aplicată de cei doi „monștri” sacri, cuplul distrugător și devastator Ando-Ghender care, încet, „atacă și dezbină” chiar din interior. Sincer, nu ne pare rău de PNL-iști, da nu putem să vedem cum PSD-iștii incapabilului și complet depășitului de situație Dorel Căprar se bucură că au reușit să-și infiltreze un om, chiar în sânul partidului așa zis dușman. Poate la nivel național, că la Arad sunt pe o mână și contribuie la distrugerea orașului și județului, fiecare cum poate.

Ne punem înterbarea? Chiar nu mai au strategi PNL-iștii? Nu mai au nicio viziune alături de mai marele președinte Jiță Falcă, acest Celentano de Arad? A trebuit să se „sinucidă”, să-și taie venele longitudinal prin aducera lui Ando și Ghender?

Noi, cei de la Flacăra Roșie, vă dorim dragi PNL-iști sinucidere plăcută, fără prea multe chinuri. Flavius Ghender termină-i! Iar în 2020 vei fi recompensat de către alții apăruți pe eșichierul politic cu ceva gras, că știm că iubești mult „cașcavalul”. Dacă poți, alături de maghiarul Ando să-i aduci pe peneliștii arădeni, atâția câți au mai rămas, la 10% noi îți vom fi recunoscători. Că doar cu tine și fratele tău maghiar vom scăpa de dictatorul Falcă, de marioneta Marinel Cionca și, poate, de madama Gianina Pistru.

Komunistul pesedist