După ce a falimentat multe, foarte multe chestii (mass media etc.), nu le mai amintim că voi, dragi comuniști, cititorii nostri le știți, maghiarul Andraș Ando s-a gândit, dacă tot se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire să se unească și el. Știm la ce vă gândiți da nu despre aia e vorba (e treaba fiecăruia ce face cu viața personală, era să zicer curu), șeful lui Marinel Cionca a păcălit conducerea CJ Arad și PNL-ul și a reușit să introducă în interiorul celor două foruri o „cârtiță”, venită tocmai din inima PSD-ului. După ce ani de zile a fost coșmarul lui Jiță Falcă de la Didești, iată că Flavius Ghender, fostul purtător de vorbe de la PSD a reușit, cu ajutorul maghiarului Ando să se infiltreze în PNL.

Tot mai des văzut în Consiliul Județean și de ceva vreme prin interiorul PNL-ului, după cum ne spune un primar fidel nouă, acest personaj malefic împreună cu maghiarul Ando vor reuși în final să dea o palmă și liberalilor. Palmă, nu glumă! Dar nu e de mirare, că după plecarea lui Pistru și Șcheau la ALDE șansele PNL-ului arădean se cam duc la dracu. Și încă Igaș și Seculici stau pe stand-by, să vedeți când vor pleca (dacă vor face acest gest) și ei!

Dar, iată că asistăm la o metodă aplicată de cei doi „monștri” sacri, cuplul distrugător și devastator Ando-Ghender care, încet, „atacă și dezbină” chiar din interior. Sincer, nu ne pare rău de PNL-iști, da nu putem să vedem cum PSD-iștii incapabilului și complet depășitului de situație Dorel Căprar se bucură că au reușit să-și infiltreze un om, chiar în sânul partidului așa zis dușman. Poate la nivel național, că la Arad sunt pe o mână și contribuie la distrugerea orașului și județului, fiecare cum poate.

Ne punem înterbarea? Chiar nu mai au strategi PNL-iștii? Nu mai au nicio viziune alături de mai marele președinte Jiță Falcă, acest Celentano de Arad? A trebuit să se „sinucidă”, să-și taie venele longitudinal prin aducera lui Ando și Ghender?

Noi, cei de la Flacăra Roșie, vă dorim dragi PNL-iști sinucidere plăcută, fără prea multe chinuri. Flavius Ghender termină-i! Iar în 2020 vei fi recompensat de către alții apăruți pe eșichierul politic cu ceva gras, că știm că iubești mult „cașcavalul”. Dacă poți, alături de maghiarul Ando să-i aduci pe peneliștii arădeni, atâția câți au mai rămas, la 10% noi îți vom fi recunoscători. Că doar cu tine și fratele tău maghiar vom scăpa de dictatorul Falcă, de marioneta Marinel Cionca și, poate, de madama Gianina Pistru.

Komunistul pesedist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here