Nu știm cum se face că fără să vrem ne uităm peste facebook-ul ăsta, că de la bolșevism am trecut și noi direct la era tehnologiei, că doară n-om rămâne în urmă. Tot socializând noi, așa, ca comuniștii, de cine credeți că dăm din nou? De nimeni altul decât „mai marele viitor” al PNL-ului, pupila lui Cionca, nimeni altul decât Bogdan Noghiu. Constatăm noi, ce-i drept fără stupoare că iar îl plimbă Aghiuță pe banii arădenilor (că am auzit că tare îi plac plimbările) pe la diverse întâlniri. După ce fuse pe la Focșani, de Ziua Micii Uniri, iată că amu fu la ceva chestie pe la Predeal. La ceva Școală politică, că e mare politruc a nost, după cum se recomandă individul.

Da asta nu e tot, nu ne ajunge un Bogdan Noghiu, care face cât doi (la propriu), ci hop mai apare un (h)alt Bogdan. De data asta pruncul ilustrului bun la toate fost ziarist Lazăr Faur, acum mare șef pe o clinică privată. Și Bogdan ăsta de-al doilea e tot angajat pe la Consiliul Județean, că doar nu l-a pune tata Lazăr la Vagoanele lui Blidar. Dar stați că și aista lu Lazăr are și ceva funcție politrucă pe la tineretul PNL-ului.

No, e bine că amu merg BIBogdani pe banii arădenilor la diferite maimuțăreli. Așa ne trebuie dacă unul nu ne-a fost de ajuns. Cum dracu se nimeresc lucrurile așa numa Dumnezo și Andraș Ando ne poate spune. Sau, poate, Ghender. Că în niciun caz Marinel Cionca, că el săracu e mai mult pe post de mobilier la CJA.

Ceata lui Andrașoi, dai în unul și-apar doi!”