Mare minune mare în ședința de CLM de la Primăria Aradului. După ce au început dezbaterile cu monologul bine știut a lui Celentano de Arad alias pe nume Gheorghe Falcă, a început Bulbuceala. Adică, predica președintelui de ședință Ionel Bulbuc. A zis Falcă ce a zis, a încercat să contreze poștașul Vărcuș de la PSD, iar a zis Falcă, iar a contrat șeful cu Poșta, dar în cele din urmă s-a petrecut ineditul.

Beni Vârcuș (foto), de la Poștă, a intervenit la un punct sensibil. Nu că nu ar interveni la orice punct, dar aici a început să dea rateuri. Bla, bla, bla, că nu face bine Falcă, că nu e bine cu punctul 10 și tot așa, inepții, ce dracu. La care ce să vezi, al nostru cel mai tare din Palat, ăla cu pamblica tricoloră pă chiept, cedează și îi zice la ăla de la Poștă: „Bine mă, hai că scot punctul de pe ordinea de zi!”. Deci, a cedat Falcă, a câștigat poștașul pesedist Vărcuș? Dracu mai știe, da au dat-o ăștia doi la pace. Vine sfârșitul lumii, ne întrebăm noi, comuniștii?

Mă, amu îmi dau sama, de luni s-a lăsat Postul Paștelui, așa că au lăsat unul de la altul. Las-o dracului, se duce pe apa sâmbetei inclusiv circul obișnuit din CLM. Vă urăsc, nici nu mai vin la voi la ședință, nici dacă mă trimite Romi!

P.S. Dă-o dracu, au scos și punctul 17 de pe ordinea de zi, la înțelegere cu Poștașul Vărcuș! Vă urăsc din nou! Ce au conținut cele două puncte? Uitați-vă pe site-ul primăriei, nu așteptați totul de-a gata, ka komuniștii de la Flacăra roșie.

Su(s)pusul austriac