Doamne, ce e și cu tehnologia asta. Mă uitam pe ceva cont de facebook a nu știu cui și am constatat că persoana în cauză a avut tupeul comunist să posteze o poză cu IVV Arad (pentru cunoscători), traducerea pentru cei mai tineri Intreprinderea Viei și Vinului din Arad. Cum, Doamne, în era tiranului și dictatorului Jiță Falcă, Celentano de Arad să publici așa fotografie. Sinucidere curată. Dacă o vede a nost primar te poți trezi cu un studiu de prefezabilitate, pe urmă de fezabilitate, ambele amândouă votate în CLM, după care va urma surpriza surprinzătoare. Se va dărâma clădirea emblematică pentru Arad și va răsări în locul ei un frumos Kaufland sau Lidl. Sam amândouă la un loc, ca pe fostul stadion Vagonul.

Noi, komuniștii de la Flacăra Roșie, vă rugăm insistent ca până nu scăpăm de acest satan numit Falcă să nu mai pubicați fotografii pe feisbukul vostru propriu și personal cu clădiri istorice. Că îi dați idei lui Celentano de Arad. Ultimul exemplu, clădirea istorică, construită înainte de 1900, din incita Vagoanelor, care nu mai există, e la pământ și în locul ei se ridică falnic un Lidl.

De aceea atenție la ce postați, că vizionarul e cu geana pe voi. Face un semn face și o comandă la Pro Arhitectura soției și totul se dărâmă. La fel ca pe vremea odiosului dictator, Ceaușescu pe numele său de scenă. Atenție la neatenție!

Ociu Vijilent