Arădeni, că v-am spus că vi se pregătește ceva nasol de tot la buzunare, în ceea ce privește colectarea (chipurile) selectivă a gunoaielor, V-AM SPUS. RETIM-ul primăriei din Timișoara și a RER-ului de la București vor să dețină monopolul pe salubrizarea Aradului și a întregului județ!!! Polarisul, atât de hulit chiar și de noi, va fi „pistol cu apă” față de ceea ce pregătește RETIM-ul, în ceea ce privește prețurile colectăriii gunoiului menajer. Ca să nu mai vorbim de cel al firmelor… (pentru informații suplimentare și concrete consultați site-ul confraților de la SPECIAL ARAD, singurii ziariști care au avut curajul să scrie despre mârșăvia pusă la cale la nivel înalt).

De ce tace PSD Arad? Consilierii locali, județeni etc. Că despre președintele deputat Căprar… numai de bine, la câte firme a fost părtaș direct la falimente. Ei bine, PSD Arad are interes direct în afacerea RETIM! Că nu degeaba un fost securist, un fost tractorist cu opt clase la Șagu, este șeful Gărzii de Mediu (autorizații trebuiesc, nu?). Detașat fiind de pe o funcție mare de la Prefectură, unde a ajuns așa cum a ajuns, de Sorin Bredicean este vorba, el va face ce vor dicta „gunoaiele”. Doar că va dispărea Polarisul introdus de Dorel Popa (Dumnezeu Să-l ierte) și preluat de Falcă (în realitate destinația cotizației lui Edi Martin – patronul de la Polaris – a deraiat spre Celentano).

Deci, de ce „tace” consilierii PSD Arad, fie ei județeni sau locali? Oare…

Prefectura Arad, pesedistă până în măduva oaselor (salut Cleo!), de ce stă așa pasivă, că este vorba despre o manevră a vechiului PD (Ioțcu, Drăgan, Falcă, Țolea etc.) Noi numa am întrebat.

Mai RER, că e mai bine

Foto: Prefectura cu șefii săi. Actuali

(P)

1 COMENTARIU

  1. Absolvent al Facultății de Drept și cu master înseamnă opt clase la voi? Ziariști de -8 clase

Comments are closed.