Puși în fața faptului împlinit, adică instalarea nedoritului și detestatului antrenor Ionuț Popa, suporterii din organizația SCU, cei care dețin numele cesionat de la Nicolae Bara, au decis că e mai bine să nu mai stea la masă cu conducerea clubului și a orașului dar să susțină echipa de pe stadion!

Deci, cu alte cuvinte, suporterii revin la ocupația lor de bază, aceea de susținători ai echipei și nu se mai amestecă în treburile conducerii clubului cum au făcut-o până acum, presiunile lor forțând de câteva ori conducerea clubului să renunțe la anumiți jucători, să aducă sau nu anumiți antrenori și alte treburi de acest gen.

După cum bine se știe, suporterii din SCU nu prea au mai mers la Șiria la meciuri, unii pentru că-s suspendați după eroismul de la Cimișoara, alții că nu le-au plăcut rezultatele. Acum se pare că vor veni în număr mare, vor aduna și alți ˝prieteni ai lui Ionuț Popa˝ și vor umple din nou peluza. Iar vor fi bannere, strigături noi, lume multă, acum au ocupație, trebuie să se lupte cu Popa, Meszar și Falcă. Ce o să ne mai distrăm și noi, după atâția ani de fericire și-o băgat Popa coada între ei!

Sperăm ca între două colinde la adresa lui Popică să mai încurajeze și echipa, că ăia sunt nevinovați săracii. Iar la bannere am avea o sugestie, cele adresate lui Popa să fie în limba română iar la Meszar să-i scrie pe maghiară. Nu de altceva, dar să știm și noi care cui îi sunt adresate.

Hai UTA! 

1 COMENTARIU

Comments are closed.