Duminică a fost mare meci mare la Șiria, au venit peste biata noastră UTA sașii lui KWJ, catindați siguri, nu-i așa, la un loc de liga 1, numai așa ar avea și președintele țării motiv să meargă și el pe stadion, la Sibiu. Ai noștri jucători, pregătiți de o săptămână de mâna de antrenor meseriaș a lui Ionuț Popa au reușit minunea, au scos un punct călăilor lui FCSB din Cupa României. Și mai mult decât atât, au jucat fără încurajările galeriei care ieri nu a binevoit să participe la meci și au trimis în locul lor niște ˝vechi utiști˝ de 17 ani care au strigat tot meciul Puie Mopa. Dar au avut grijă și de Falcă și Meszar, hoavării de-ai lor când au făcut clubul ăsta nou.

Dacă am fi fost doar noi de noi acolo, fără televiziune și transmitere în direct în toată țara, mai treacă meargă, dar așa, au avut ce vedea microbiștii din întreaga țară. Asta este ce a crescut în Aradul fotbalistic, peluzarii sunt după chipul și asemănarea lui Kidu, pe principiul ˝pumnii mei minte nu are, fix în p**a de voi mă doare˝, liderul lor spiritual care privește de la tv meciurile că-i interzis pe stadioane după ce s-o bătut cu nemții, zice el, pe undeva prin tribuna a doua, la Cimișoara. Mai jos puteți citi ce a scris un utist pe forumul UTA, cu numele de scenă Cristi_Arad, deci un om dintre acești suporteri pătimași, dar unul cu mintea acasă:

Si pe langa 1 punct castigat prin munca mai raman multe dupa meciul de azi…
Cred ca suntem singurul club din Romania unde un stadion intreg isi huiduie propria galerie dupa fiecare scandare. Trist, jenant, penibil. Ne-am facut de ras… „Cei 50 de suporteri din galeria UTA-ei care îl înjură pe Ionuţ Popa şi aruncă pe teren cu petarde sunt huiduiţi de restul spectatorilor utişti prezenţi pe stadion. Aceştia din urmă scandează numele clubului UTA şi îi acoperă pe membrii galeriei”. Feeric…

Bun am inteles, SCU si-a exprimat dezacordul in legatura cu Popa printr-un comunicat. Cumva, dar cu greu pot sa inteleg ca il injuri 2 minute la inceput de meci dar sa injuri pe toata lumea un meci intreg, sa arunci cu petarde in teren si sa nu sustii nici macar un minut echipa deja e mult prea mult. „Pentru noi doat UTA conteaza dupa minutul 98” si pana atunci injuram pe Popa, Falca, Meszar, familia lui Popa, si suporterii din tribune care spre deosebire de noi telectualii ei sunt niste samantari, tarani cu plase de Billa care nu inteleg fineturi deastea ce tin de principii, moralitate, onoare, constructie sanatoasa, etc.
Efectiv ne dezicem de TOT si ne dam foc la casa. Si tot circul asta pentru ca a venit Popa si ne luam de ce a facut el acum aproape 30 de ani, si ne mai luam de el si pentru ca avem impresia ca s-a trezit el intr-o dimineata de primavara prin 2010 cu mustata la perna si din proprie initiativa si nesilit de nimeni a zis „hai sa imi bag eu pwla in ea de trotineta si sa imi bat joc de club, de munca mea si de CV-u meu”
Inseamna ca nu mai avem nevoie de nimeni si nimic, si noi suntem si primari, si patroni si manageri si ultrasi si antrenori si suporteri de tribuna.
Trist…

Noi, ne abținem.

Halt… vecin de pe Minervei

6 COMENTARII

  1. Romulus Dubat, Orlando Toader si astia care mai scrieti la revista asta de cacat, aveti grija cand mergeti pe strada

  2. Dubat si Toader nu mai scriu de mult la ziar dar voi nu aveti de unde sa stiti asta ca nu cititi ziarele.

    • De asta da share Dubat la fiecare articol, ba sclavule? Normal ca nu citim revista asta de cacat. Sa ramana la politica.

  3. Atat de penibili ati ajuns bai comunistilir incat imi rastalmaciti vorbele de pe forum. Asta e jurnalism ce faceti voi, rasilor?

    P.S. Nu il acuzati pe Orlando, il cunosc personal, e utist si sunt sigur ca nu ar scrie astfel de dejectii.

  4. n-as baga mana in foc. o fi fost utist, dar de cand s-a plecat pe noul drum e contestatar inversunat. l-ai mai vazut la vreun meci? in schimb stau si ma intreb cat tupeu sa aibe floraru, care ii finanteaza pe flacaristi, sa mai calce pe stadion si sa mai si rada cu meszar…

    • Dupa ce s-a plecat la drum cu noua echipa intr-adevar Orlando era impotriva insa dupa ce a discutat cu un coleg din SCU si dupa ce m-a sunat si pe mine sa vada pozitia noastra omul a inteles si a zis ca chiar daca nu crede in Meszar, crede in in noi.
      Nu cred ca el a scris mizeria asta, de asta zic sa nu il acuzam fara dovezi.

Comments are closed.