Anul trecut, pe 21 septembrie 2017, deputatul Dorel Căprar se declara mulţumit că aşteptările arădenilor cu privire la finalizarea lucărilor pentru pasajele de pe centura Aradului, sunt în sfârşit aproape de îndeplinire. Preşedintele PSD Arad era în măsură atunci să îi informeze pe cetăţeni că situaţia este total sub control şi că s-a semnat contractul la nivel de minister, pentru finalizarea pasajului din zona CET Arad, firma executantă fiind neaoșa Tehnodomus ( unde am mai auzit de ei?) plus alte firme serioase și că, în maxim 6 luni, adică până pe 20 martie 2018 va fi gata, conform contractului semnat.

Așa că, om de onoare, deputatul Dorel Căprar, președintele PSD Arad, în chimonoul lui de judokan, pe 21 martie, va fi prezent la festivitatea de la pasajul neterminat de la CET, unde își va tăia panglica. Aia de sub burtă.

Dacă pasaj nu ai, harakiri musai!

 

1 COMENTARIU

  1. Chiar sa hotarat sa se faca centura ca la Oradea cu 2 benzi pe sens si vor sa modifice tot ?…daca Falconeti (papusa noastra) nu a fost in stare atatia ani cum ar putea Caprar sa rezolve in cateva luni ?
    Trebuie sa fim si noi obisnuitii cu minciulniile, toti sunt la fel din pacate…poate ar fi bine sa ne mutam in Oradea sau Timisoara ?

Comments are closed.