Mare balamuc, mare la Consiliul Județean din satul nostru numit Arad. Marele strateg al tuturor strategiilor de când Noe a debarcat animalele de pe arca lui, maghiarul Andraș Ando face cel mai folositor lucru pentru județul Arad. Adună la Consiliul lui Marinel Cionca (ospătarul de la Pecica) o grămadă de oficiali europeni la Marea Adunare a Regiunilor Europei (vreo 140, marția asta).

Am stat de vorbă cu mai mulți primari arădeni care erau foarte, foarte încântați de această idee a strategului maghiar Andraș Ando, că doar și ei vor în Europa. Că doară s-au rezolvat toate problemele lor, drumurile din comune și sate sunt asfaltate, apa și canalizarea sunt introduse, bani pentru investiții sunt căcălău… mai lipsea doar acestă adunare gândită de Marinel și șeful de strategii pentru județ, Andraș Ando.

Această adunare îi ajută foarte mult să-și îmbogățească vocabularul obscen la adresa Consiliului Județean și a conducătorilor din capul locului, Cionca, Bîlcea, Boghicevici, Falcă etc..

Ne vorbește și vizionarul  Sergiu Bîlcea care, chipurile, va susţine o prezentare despre conectarea infrastructurii rutiere arădene la reţeaua europeană de transport (că Cionca nu știe să vorbește decât pe ospătărește!). Oare îi va duce pe oficiali să vadă starea drumurilor din județ. Ca de exemplu, Arad – Șiria – Buteni sau drumul din Șeitin, sau drumul… toate drumurile din județ? Că în altă parte unde să îi ducă… Pe drumul vinului gândit de Ando, parcurs cu bițiglele…

Primarii „fericiți” din județul Arad se bucură că la Consiliul Județean se fac strategii care-i ajută enorm, adică în traducere liberă își bat p..a de ei. Astfel, țin să le „mulțumească” pentru toate strategiile de durere în p..ă față de ei făcute de maghiarul Andraș Ando, Marinel Cionca și Sergiu Bîlcea. Plus gașca de suflători în drâmbă!

WELCOME IN ARAD. Țara tututor mizeriilor pe bani publici