Echipa Națională a României a câștigat al doilea meci de pregătire consecutiv, 1-0 în fața Suediei, echipă calificată la Campionatul Mondial din vară. La Craiova, în fața a douăzeci de mii de spectatori, dintre care și câteva zeci de arădeni, au jucat pentru prima dată în ultimii câțiva zeci de ani doi fotbaliști din orașul nostru: George Țucudean și Dennis Man. Este o performanță pentru Arad, pentru UTA, care are acum doi reprezentanțic are fac cinste clubului și orașului. George a mai fost convocat, a și marcat, pentru Dennis este un început de drum pe care îl dorim a fi cât de lung.

„O seară minunată pentru mine, mă bucur că am reușit să debutez. Nu mi-au tremurat genunchii, de asta m-am apucat de fotbal. Este un vis devenit realitate și mă obligă să muncesc mai mult. Sunt extrem de fericit pentru că am câștigat și am debutat.˝ a declarat Dennis Man după partidă.

Le urăm succes și le mulțumim că ne-au făcut mândri de ei!

Aradul a mai avut doi reprezentanți și la echipele de tineret, pe Adrian Petre la Under 21 și pe Rareș Deta la Under 18. Felicitări și lor și sperăm să avem în anii următori cât mai mulți copii la loturile naționale.