Dacă nu ne întâlneam mai mulți colegi de breaslă mai că nu știam că a fost Ziua Poliției Române și că acest eveniment a fost sărbătorit și la Arad. Și asta pentru că purtătorii de vorba de la IPJ Arad au uitat să ne trimită vreun comunicat de presă. Și asta cam de multă, multă vreme. Ne-o fi scos din baza lor de date, mai știi… Dar nu numai noi suntem în această ipostază, mai sunt și alte ziare (site-uri etc.) ce sunt uitate de cei (cele) de la Departamentul de Comunicare a Poliției Județene Arad. Intenționat sau nu, asta rămâne să descopere, dacă vor, cei din conducerea acestei instituții publice, totuși, și a cărei activitate ar trebui să fie publică.

Nu ne oprim asupra faptului că, preferențial, unii dintre colegii noștri primesc informații prețioase și foarte folositoare în munca de jurnalist. Vrem doar să vă spunem, de fapt să bănuim de ce nu primim vești de la Poliția Arad. Pentru că una dintre purtătoarele de vorbe, Claudia Iuga, pe numele său de scenă, e prea ocupată cu cântatul, ea fiind foarte prezentă pe la diverse evenimente mondene, concerte, spectacole etc. Acolo unde cântă alături de formația sa. Deci, în opinia noastră, Claudia e cea mai bună solistă vocală dintre polițiști și cea mai bună polițistă dintre cântăreți. Că altfel nu ne putem explica de ce nu-și face meseria pentru care e plătită din banii statului.

Apropo, Claudia cântă pe gratis! Că aruncând o privire pe declarațiile sale de avere și cea de interese din ultimii ani nu am zărit să-și fi trecut vreun venit din alte activități, cum ar fi cântatul, de pildă. Sau o fi uitat, așa cum a uitat, în ultimii ani, și de Flacăra Roșie (totuși, suntem de 11 ani pe piața mass media arădene!).

D.R.S.  

(p)

5 COMENTARII

  1. Ba da ce oameni sunteți și voi ! Da ce aveți cu fata aia , ca doar simțămintele mulți purtători de cuvânt la Politia Arad ? Plus ca va legat-o de veniturile eu de declarate , vorba aia , țara arde , babele se piaptănă . Cum doamne sa vorbească cineva cu voi , când sunteți un ziar de tot rasul cu apartenente politice și Ziariști slab pregătiți . Voi aveți declarat Patca văd , totale veniturile , tot … hai mahhhh …. sunteți sincer pana acum cei mai slabi de pe piața . Lipsa totala de subiecte , lucrători din evul mediu . Sincer , mai bine v-ai face oameni politici ca de pupat in fund partide politice știți foarte bine sa o faceți . Aaaa , banii cu care va sponsorizează partidele , primarii , etc , pt ceva articole , de ce nu le declarați la ANAF ? 😁

  2. Dubat = prostul satului . Uitati-va la el cum arata si asta spune tot. Cat despre scoala … lasa de dorit.

  3. Păi nu meritați mă gunoaielor să vă invite decât moartea la ziua ei,sunteți cea mai de căcat redacție existentă. Vă credeți ceva paparazzi dar voi nu vi-s cu nimic mai buni decât niște babe ce stau pe laviță la uliță și bârfesc. Niște gunoaie,asta sunteți. Niște gunoaie care fac un ziar mort pe care nu-l citește nici drecu,eventual doar niște bătrâni senili ce încă votează psd. Rataților !!!!

  4. Bine mai, dar acreditarea ati inoit-o? Ca din cate stiu, la institutiile publice trebuie fa uta acreditare anual. A, ati uitat?

Comments are closed.