După ce în seara zilei de luni, Antena 3 a ieșit la luptă cu 3 ore de emisie cu Lupescu în studio alături de monștri sacri ai fotbalului românesc și internațional, Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ioan Sabău, Ciprian Marica și alții, iată că marți seara am avut parte de o surpriză din partea lui Rareș Bogdan, care timp de o oră a cerut votanților să îl aleagă pe Lupescu în dauna ˝impsotorului˝ Burleanu! Cu toate că știa că tot pesedeul votează Lupescu, oare ce l-a determinat pe opozantul declarat al ˝mafiei roșii¨, Rareș Bogdan, să declare nici mai mult nici mai puțin că va pleca din țară dacă iese Burleanu și partidul de guvernământ va face un miting de 1 milion de oameni. Culmea este că și TVR, post național, prin vocea realizatorului Ionuț Cristache, a făcut tot marți seara lobby la greu pentru Lupescu.

Acum patru ani, Burleanu a câștigat detașat având în spate politicul de dreapta. Astăzi, se vorbește de o implicare a serviciilor și parcă vedem deasupra lui Lupescu umbra lui Mircea Sandu.

Păcat că Ionuț Popescu a dezamăgit cu această implicare a sa doar după ce a primit acceptul politicului și chiar dacă el denunță această înțelegere, cine îl mai crede?

Senzația este că indiferent cine va ieși, vor fi doar anexe la politicienii zilei, mari minuni și revoluții nu vor face, promisiunile de sprijin politic în proiecte sunt baloane de săpun care se vor sparge încă din primul an în capul ˝alesului zilei˝.

 

Tolo și Ioani