La începutul acestei săptămâni, preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, Ioan Marin Crişan,  a participat la Adunarea Generală Ordinară, a Consiliul de Administrație al Asociației „Cercul de Afaceri Româno – Maghiar” – RoCham.

Evenimentul a fost găzduit de Salonul Ambasadei României la Budapesta şi a reunit un număr important de participanți din România și Ungaria, gazda fiind  E.S. Marius Lazurcă, ambasadorul României în Ungaria.

RoCham reunește câteva zeci de companii interesate de piețele română și ungară, de oportunitățile oferite de acestea. . La întâlnire au fost prezenţi şi de această dată un număr important de participanți din lumea afacerilor, cea intelectuală și cea diplomatică

Prima întâlnire din suita seratelor RoCham organizate de Cercul de Afaceri româno-ungar s-a consumat în 6 martie și a adunat un număr important de participanți din lumea afacerilor, cea intelectuală și cea diplomatică. RoCham reunește câteva zeci de companii interesate de piețele română și ungară, de oportunitățile oferite de acestea,  iar serata găzduită de salonul de epocă al vicepreședintelui RoCham, Peter Kraft, a fost al patrulea eveniment public din trecutul recent. Următoarea serată RoCham este programată la începutul lunii aprilie și va fi găzduită de Ambasada României la Budapesta.

 „ Mă bucur nespus că  Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român este membru fondator al RoCham, organizaţie care  reunește câteva zeci de companii interesate de piețele română și ungară, de oportunitățile oferite de acestea. Participarea la aceste evenimente de înaltă clasă şi ţinută, unde participă ambasadori ai diferitelor state,  ne dă posibilitatea de a ne susţine în cadrul discuţiilor de grup punctele de vedere, poziţia noastra în ceea ce priveşte cooperarea economică dintre România şi Ungaria, dezvoltarea şi cooperarea economică transfrontalieră”  – a declarat Ioan Marin Crişan la întoarcerea de la Budapesta.

B.P.