Un articol scris recent pe un site arădean (NEWSAR) i-au făcut pe cei de la KUKI foc și pară. Amenințări cu judecata, bla-bla-bla, etc., chestii de oameni mici. Să explicăm, unul dintre moștenitorii imperiului KUKI a parcat Mercedesul din dotare pe trotuarul de pe strada Eminescu, din centrul orașului, în fața sediului firmei. De parcă trotuarul ar fi al lor. Poliția Rutieră s-a sesizat și i-a aplicat propirietarului mașinii (un micuț Mercedes de câteva sute de mii de euro), așa cum este normal, amendă. De aici o întreagă tărășenie, cu amenințări de judecată etc.

Cum a ajuns acest imperiu KUKI să aibe monopol pe „morții” din Arad credem că știe toată lumea din Arad, care a avut parte de astfel de evenimente lumești. Chiar și dr.Precup, directorul de la Medicina Legală Arad, care îi furnizează „marfa” (vom reveni!!!). Plus anumiți medici din cadrul Spitalului Județean Arad, nu dăm nume, care informează firma în cauză cum că în câteva ore un pacient își va da duhul. Cine sunt primii la capul viitorului mort? Oamenii lui Kuki. Cei care se ocupă de tot. De la acte medicale, medico – legale, capelă, cimitir, dric etc. și până la astupatul cu pământul galben din cimitire. Apropo, că au intrare și la locurile de veci. Că au toată filiera. Pe bani grei, grei, grei, foarte mulți. Să faci din necazul omului avere… ăsta da tupeu.

Nu mai continuăm, că, virgulă, cu o moarte toți suntem datori. Însă un necaz în familie să-l transformi în avere și monopol (aproape, că s-au mai ivit și alte firmulețe de profil mortuar, ca ghioceii primăvara) e prea de tot. Dar, asta nu mai este treaba noastră.

R.D. CREȚU

Foto: (ceva) ziardearad (p)

1 COMENTARIU

  1. Din păcate invidia este prea mare.
    Și ce dacă deține monopolul? Mai nou ne este ciuda și pe cei care fac banii corect? E bai ca ei nu au furat?
    Fac parte din acei zeci de oameni pe care Cristi, băiatul cel mare i-a ajutat la ananghie. Fiecare ar vrea sa fie ajutat într-o faza de impas și sa nu conteze altceva decât sa fie totul în regula.
    Personal tot respectul pentru acest brand Kuki, pentru ca nu își bate joc de oameni. Dacă acesta a avut briliante idee sa deschidă o astfel de afacere care niciodată nu va da faliment înseamnă că a fost un bun antreprenor nicidecum altceva.
    Dar din păcate la noi sunt apreciați doar cei care fura.

Comments are closed.