Dragii noștri comuniști, normal acei care citiți Flacăra Roșie, am trăit să vedem „ce vrăji a mai făcut Geanina Pistru a noastră”, un fel de Samanta (pentru cunoscători), care vrăjește populația din Micălaca asta mai mare numită Arad, trecută de ceva vreme în letargie.

Ce ne spune mai marea șefă de drept a PDL-ului, actualmente deghizat în PNL? Haideți să vă redăm cu exactitate comunicatul remis doar către ziariștii de casă, că din motive deontologice nu vrem să le dăm numele (și cum că Dan Coita e prietenul nost…):

“Primăria Arad lansează o provocare pentru companiile arădene de design, arhitectură, publicitate, amenajare spații verzi  sau cu specific în domeniul creativ, de a se implica în campania de înfrumusețare a orașului.

Ce ne dorim?!

Să creăm un brand puternic al orașului Arad. Iar pentru asta avem nevoie de implicarea specialiștilor arădeni, a celor care înțeleg frumosul, originalitatea și nonconformismul.

Toate companiile care vor accepta provocarea noastră vor intra într-un concurs de idei care va fi jurizat de o comisie de specialitate din cadrul municipalității, dar și de  arădeni deoarece pentru o perioadă de un an lucrările concurenților vor fi afișate în toate zonele din Arad.

Doamne, doamna Geanina, că mă repet Pistru nu prea mai sunteți (dacă greșesc, dați prima cu piatra) de ce faceți din nou în așa fel ca firmele de casă cele mai idioate, adică cele care au idei și cu siguranță vor câștiga acest concurs de idei să-și bată joc în continuare de Arad? Chiar că nesimțirea voastră, adică a lui Jiță Falcă de Didești și a ta Geanina de Hășmaș, fostă Pistru, nu mai are limite?

Voi chiar ne credeți cretini, tâmpiți, oligofreni pe toți cei care plătim biruri, dări la bugetul local de unde vă înfruptați voi, chiar și 20 de lei biletul de intrare „pe” ștrand sau 3 lei biletul „pe” tramvai? Ce concurs de idei mai vreți, doamnă fostă Pistru? Dumeta care nu ai avut o idee pozitivă vreodată. Nici dumeta și nici paranoia de Celentano de Arad, numit și Falcă.

Dar cred că am găsit ceva potrivit pentru actuala (au mai fost și altele) „doamna de fier” a Aradului. Dacă tot vreți să creați un brand al Aradului credem, noi comuniștii, că ar trebui să vă inspirați din viața cuplului (iertare că îi jignim ca și comparație) Brad Pitt și Angelina Jolie, care la un moment dat se identificau prin Brangelina. Și să faceți un banner mare cu poza dvs. sub care să scrie mare „BRANDGEANINA”. Ce ziceți?

Până atunci spor la spălat firfirei cu BrandGeanina, cu Celentano de Arad, Cionca etc. Așa, nu vă opriți. Înainte cu tupeu și-o să vedeți că nu e greu! Nu e greu, dar sperăm, noi comuniștii, niște bieți arădeni că la un moment dat să vă fie greu.

Apropo, salariul de la Apă – Canal și funcția pe care o ocupați… Totul e OK, nu?

Doamne Ajută!

R.D.S.