Dragi arădeni, eveniment deosebit pe aeroportul din Arad, astăzi, cu ocazia zilei fotbalului arădean, inaugurarea stadionului ˝Francisc Neuman˝. Începând de astăzi va funcționa o cursă săptămânală între Roma, ˝cetatea eternă˝ și Arad, ˝capitala europeană˝. Prima cursă a adus renumita echipă AȘii Roma, invitată specială pentru meciul inaugural cu UTA pe noul stadion.

Artizanul acestui eveniment este nimeni altul decât fostul mare internațional F.R. Răducioiu care în urmă cu doi ani a promis că va face asta pentru prietenii din Arad. iată ce ne-a declarat marcatorul de la mondiale, imediat ce a coborât de pe scara avionului: ˝Ciao, amicii. Așa cum am promeso, am adus a Arad una grande squadra, AȘii Roma. A fost una promisiune que trebuia onorata, e am făcut tot ce trebuie pentru acest lucru pentru amico mio Jița di Arad. Si daca tot abiamo aducere la squadra, a fost una joco di mano să vorbesc a prietenii miei de la aeroporto di Roma per rezolvare una transporto regulato între aceste due mari orașe europeo. Iată-ne aici, sono tutti contento și promeso de fare un frumos juoco a inugurare stadio Francisc Neuman. Cioa a tutti, ci vedeamo stasera.˝  

 

P.S. la ora 14.00 vom relata LIVE și ÎN DIRECT un nou eveniment al zilei fotbalului arădean, așa că, reveniți pe ˝năframa sângerie˝ că nici nu stiți ce s-ar putea să ratați.