În Capitala politică a Marii Uniri, Arad, Falcă și vicepolgarmester-ul Levi Bognar au pus în stațiile tramvaie afișe care preamăresc Ungaria! Oare, așa înțelege Falcă să celebreze cei o sută de ani de la Marea Unire? Sub directa comandă a lui Andras Ando? Să-i fie rușine!

În loc să se bucure că Marea Unire a avut loc în 1918, și a fost plămădită la Arad, Celentano de Arad ne spune, prin afișele postate în stațiile de tramvaie, cât de minunată e Ungaria și ce bine era dacă nu era Marea Unire! A preluat modelul lui Ando (căruia i-a făcut un post călduț la Consiliul Județean Arad, director de strategii și comunicații…) și care de câteva săptămâni încoace publică pe fabebook-ul lui propriu și personal diverse fapte și întâmplări din localitățile județului Arad înainte de Unire. Încercând, astfel, să mintă că ungurii au fost extraordinari, iar spurcații de valahi au mușcat mâna care i-a hrănit!

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, îl somăm pe Levente, Ando și Falcă (marele oltean aciuit pe la Brad și, apoi, la Arad) să retragră acele postere din stațiile de tramvai și să pună în loc altele, cu Monumentul Marii Uniri, de exemplu. Și pe care , afiș, să scrie: „Să ne pice limba, mâinile, să ardem de vii în focul Gheenei, dacă până la 1 Decembrie 2018 nu-l inaugurăm la Arad”!

F.R.

1 COMENTARIU

Comments are closed.