Reporter: Domnule Falcă, ați revenit din Japonia sau din viitor cum ați afirmat. Cum ați văzut viitorul Aradului și al dumneavoastră personal?

Falcă: A fost groaznic! Dar să știți că japonezii au decăzut rău de tot cu tehnica, în loc să-mi arate viitorul, mi-au arătat trecutul!

Reporter: Cum adică?

Falcă: Le-am cerut să-mi arate viitorul lui Falcă și ei mi-au prezentat un clip în care eu stăteam cocoțat într-un copac, înconjurat de veverițe care îmi furau alunele!Ce e mai ciudat, deși eram copil, aveam barbă albă până la brâu. Le-am cerut să-mi prezinte viitorul Aradului și ce credeți că mi-au arătat? Un filmuleț în care, la Monumentul Ostașului Român, din Piața Avram Iancu, Fifor și Olguța Vasilescu îl felicitau pe noul primar al Aradului, Angel Popescu, de la Noua Dreaptă. Undeva, în stânga pieței, era o cușcă metalică în care eram eu cu amicul meu Doru Căprar și cu Levente Bognar, iar niște copii răutăcioși dădeau în noi cu oscioare și cu hârtie igienică reciclată. A fost înfiorător, un coșmar! Nu mai am încredere în japonezi! Le arăt eu lor, îl pun pe Bogdan Noghiu primar al Aradului, îl fac pe Bognar prefect, îl pun pe deja celebrul Tibi Laiu șef al Poliției Locale și îi dau ordin lui Coldea să ajungă Florița Boloș ministru al Justiției. Fire-ați ai dracului de japonezi!

Reporter: Și cu Glad Varga, cum Cionca cum rămâne?

Falcă: Glad să se descurce, că a luat-o razna în ultimul timp, iar pe Cionca îl las să-și administreze averile. Că dacă îi mai dau nas mă depășește la avuție. Și când te gândești că Marini a terminat liceul la 28 de ani…

Celentanoul Pamfletar

(p)