De multe ori cuvintele „e” inutile. „Chipurile” vorbește!

Zilnic, primim pe adresa de email a redacției diverse opinii, comentarii sau fotografii (ca să le spunem așa) de la cititorii noștri fideli, mai comuniști decât ai lor. A presei (în proporție de 85%) aservită și care-și suge seva din banii lui Falcă, ai Aradului, de altfel.

Acest Jitză de Didești (Oltenia), aciuit în Arad prin via Brad, după ce s-a făcut miliardar pe manevrele din Primărie, ne sfidează și VĂ SFIDEAZĂ, dragă tovarăși arădeni, și își bate joc în continuare de voi și de noi (cei care nu am prins comunismul în floare). Vrea să scape anul viitor, la alegerile pentru europarlamentare, de toate gunoismele pe care le-a făcut în Arad. Aradul pe care l-a transformat într-o comună situată între Timișoara și Oradea. Și, vorba unor imbecili, a furat, a furat, dar a și făcut ceva și pentru Arad…

Uitați unde „merge” o mică parte din banii arădenilor! Și în buzunarele cui…

DRS – Arhitectul PRO

1 COMENTARIU

  1. Va spun eu cum sa faceti.!!!Bombardati-le site-ul PNL central cu toate mizeriile cu care va confruntati in Arad! Si voi si catateni vostri „mai comunisti ca ai lor”!!! Hai noroc tovarasi!!!!

Comments are closed.