În parcarea de la Kauflandul de pe fostul stadion Vagonul își duc veacul mai multe mașini care sunt parcate mai mult de 2 ore cât zice pancarta supermarketului. Că aia e perioada rezonabilă pentru clienții care își parchează autovehiculele acolo. Printre aceste mașini parcate, după cum se vede în prima poză, iată că avem și un Ford branduit cu UTA, primit în custodie de la Pistru și care are un teanc de somații la ștergătoare. Mașina este (a fost) folosită de general managerul clubului, Codruuuuu Grădinariu!

Dar, mașina pusă la dispoziția clubului de către Pistru nu este singura pe care conducătorului echipei arădene, care a pornit în vara trecută ca pretendentă la promovare și în final s-a bucurat că a scăpat-o Popică de la retrogradare, o are parcată în parcarea de la Kaufland. Mai este o mașină, un Citroen de culoare albă, cu numere de Ungaria, tot cu un teanc de somații la parbriz, asta, înregistrată pe persoană fizică, cum ar veni (de pe vremea când Codru juca fotbal în țara vecină și prietenă).

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, recomandăm să-l pârască șefii Kauflandului la ctitorul de supermarketuri, la ˝tata˝lor cum ar veni, la Falcă Celentano de Arad, că el este și șefu și protectorul lu’ Codru, nu?

P.S. Că și doamna Grădinariu își parchează mașina tot în parcarea Kaufland nu zicem nimic. Că suntem domni, ce pana mea!

R. E. KONS