De joi, timp de o lună, muierile au interzis la telecomandă. Gata cu cuțitele lu’ Scărlătescu, cu Vocile de la Pro și cu turcii de la Kanal D. Doar fotbal va fi!

Președintele Putin a pornit războiul celor 32 de naționale care fugăresc lopta pentru ca accea care iese prima să pună mâna pe un kil și ceva de aur. Bine că nu se joacă cu tancurile și avioanele… Glumim, desigur.

Nu știm cui i-a venit ideea să-l ducă la deschidere pe cur-cubeul ăla de Robbie să ne cânte și să ne dea și mu*e la oră de maximă audiență, dar așa ne trebe dacă îi lăsăm să facă ce vor cu curu’.

În primul meci au jucat cei mai mari producători de petrol, Rusia și Arabia Saudită. A fost măcel, cum să facă față arabii cu cămilele la katiușa sovietică? Au luat cinci rachete de să le țină minte! Putin și-a cerut personal scuze emirului saudit (foto), că dacă se supără și mărește producția, pică prețul mondial și falimentează miliardarii Rusiei!

Ne bucurăm că ne putem uita liniștiți la meciuri că Românica (dar și Italia și Ungaria) îi în vacanță. Și se pare că mai stăm câțiva ani buni până mai cresc copiii vedetelor din anii 90…

Chibițul