Ne-am tot făcut griji că a dispărut Bogdan Noghiu (a postat o poză pe facebook, ne-am liniștit. E viu!), acest suflător în urechile lui Jiță Falcă și mai nou în ale lui Marinel Cionca, a tot ce se vorbește pe la spate de cei doi. Dar, așa cum v-am spus, Noghiu e viu și un alt trâmbițaș cum îi place unui coleg să le spună, i-a locul „micuțului” Bogdan. Este nimeni altul decât fratele de cruce a maghiarului Andraș Ando, pe numele lui de scenă Flavius Ghender. Acest vânzător renumit, care l-a vândut întâi pe Falcă, prin 2000, pe urmă a trecut de partea bătăușului Căprar pe care l-a vândut și a trecut în tabăra lui Măduța, pe care l-a vândut, și a trecut de partea independentului Lupaș unde a venit momentul să-l vândă și pe acesta și să treacă de partea lui Sergiu Bîlcea (vicepreședintele de serviciu a lui Cionca) și inexplicabil a lui Jiță Falcă de Didești.

După ce dădea ani de zile cu organul în cei de la PDL, de înebunea nebunul din cabinetul unu al Primăriei, a venit momentul să fie sfătuitorul de serviciu al PNL-ului. Așa e când vrei să mori încet dar sigur, bagi pe dracul în casa ta.

Noi, comuniștii de la Flacăra, ne bucurăm că se întâmplă acest lucru. Așteptăm să vedem cum acest vânzător îi va vinde și pe peneliști, pe bani, normal, și nu credem că pe bani puțini că s-a obișnuit cu cașcavalul, la fel ca și maghiarul Andraș Ando. Dar, stați liniștiți dragi cititori, că acest tandem Ando-Ghender lasă doar funingine în urma lor. Vezi locurile pustiite pe unde au trecut, atât prin politică, cât și prin diverse mass media.

Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm succes și așteptăm să vedem cum își vor linge rănile Falcă, Bîlcea, Geanina fostă Pistru, toți cei care-l plătesc cu bani grei pe acest vânzător. Spor la treabă dragă Ghender! Omoară-i, că sigur PSD-ul te va premia!

Studentu de la dreapta