Marian Godina  a declarat că nu s-a gândit că va trăi într-o țară în care infractorii fac legile! O fi anticipând ce urmează, adică marea epurare din funcțiile publice a celor cinstiți, onești și suficient de demni pentru a nu se transforma în camarila PSD/ALDE? Și asta încă nu e foarte grav! Urmează nu numai să fim epurați din funcțiile publice, ci și judecați pentru că suntem corecți, de către odraslele infractorilor și de către cei ce ne vor înlocui prin decizie politică.

Așa a declarat Dragnea la Tv.! Că aceia care ocupă funcțiile publice prin concurs nu sunt legitimi în funcții, chiar dacă sunt profesioniști, onești, absolvenți de școli cu tradiție și recunoscute pe plan international și îndeplinesc toate condițiile stabilite prin lege și reprezintă „statul paralel”. Astfel, în viziunea (cripto-comunistă) a lui Dragnea, nu valorile și competența sunt legitime, ci produsul imoral al mafiei politice, adică oportunistul care a ocolit toate barierele și selecțiile profesionale, uzurpând funcțiile publice. Adică, în numele stupidei democrații proletare (Apropo! Ce mi-e facultatea muncitorească comunistă, unde se intra fără bacalaureat și fără liceu, ce-mi sunt facultățile absolvite de Nicolicea și Iordache. Tot același rezultat din punct de vedere al competenței și educației!) nu contează dacă ești pregătit, ești analfabet, pușcăriaș sau infractor, te recomandă apartenența politică, care reprezintă absolutul.

Dacă ai fost ales pe liste (pus pe liste, contra cost, sau contra unor servicii imorale, bineînțeles) ești legitim și eligibil pentru a ocupa orice funcție publică, indiferent dacă ești pregătit sau nu, ești imoral sau prost. Deci, următorul obiectiv al PSD/ALDE va fi modificarea Legii 188/1999, în care va fi introdus criteriul politic la accederea în funcțiile publice, prioritar în fața celorlalte criterii și, bineînțeles, prin numiri directe, fără concurs, pentru că membrii de partid și cei protejați de aceștia sunt competenți, din principiu, datorită factorului politic. Că doar nu și-or lăsa copiii, amantele, nepoții și pe cei ce s-au „sacrificat” pentru partide, pe drumuri și șomeri, nu? Cum să fie aceștia exploatați în mediul privat, de capitaliști, când pot deveni baronii și nababi pe banii noștri (adică gestionând în folosul lor, exclusiv, averea publică și banii publici), fără muncă și fără nici o răspundere? Ce naiba? Până la capăt cu epurarea! Că doar actualii, ca și în Turcia cei ce n-au fost de acord cu dictatura lui Erdogan, fac toți parte din „Statul paralel”! Ce nu e logic? Cum să nu fii în „statul paralel” dacă nu furi pentru mafia politică, nu le protejezi hotiile, nu le accepți supremația, nu te înregimentezi politic pentru a fi slugă credincioasă șefului de partid și nu înțelegi că mai presus de politic nu există nimic?

Ce lege? Ce Constituție? Politicul este Dumnezeu în România și pentru Dumnezeu nu există legi! Așa că „spectacolul” abia a început. Vorba capitalistului: showtime!

Pavel ROMAN