Finul fostului preşedinte al României a fost reperat de paparazzi cancan.ro în faţa hotelului Athénée Palace Hilton, din Bucureşti. Era însoţit de o femeie. Dar nu de soţia sa, ci de ”amantă”. Au intrat în hotel, iar Gheorghe Falcă s-a dus la recepţie pentru a rezolva cu cazarea. După câteva zeci de secunde, au urcat în camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o.

Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp în care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat şi-a schimbat rochia. Apoi au ieşit din hotel pentru a lua masa. Până aproape de restaurant, Gheorghe Falcă şi-a ţinut ”amanta” de mână, dovadă clară că edilul-donjuan şi-a asumat noua relaţie. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este căsătorit de 16 ani.

După ce şi-au potolit foamea, Gheorghe Falcă şi roşcata care i-a furat inima au revenit la hotel. Ambii au impresionat prin ţinutele vestimentare alese. Primarul Aradului a optat pentru un costum de firmă, în timp ce doamna a preferat două rochii. A ajuns la hotel cu una portocalie, după care s-a schimbat, pentru a ieşi la masă, cu una, de data aceasta, mulată pe corp.

Întrebarea este cum se numește ˝corpul˝? Poate ne ajuta-ți voi, dragi cititori, care le știți pe toate mai bine decât noi, comuniștii?

 

sursa: cancan.ro

2 COMENTARII

  1. Ce nu e interzis de lege, e permis. Așa că, omul are la el toată voința de a face ce vrea mușchii lui. Și face. Cine e doamna, e o cu totul altă problemă. Dacă e împreună cu domnul se cheamă că e doamna domnului. Mai conteaz-, acolo, niște acte??? Nu au contat nici la Alba IUlia nici la Timișoara, de ce ar avea vreun preț acum?

Comments are closed.