Deși Meszar și ai lui sunt cu demisiile pe masă, încă din iarnă – zic ei, nu a venit niciun investitor potent sau grup de oameni de afaceri care să ˝marce banu’˝ și să preia frâiele clubului UTA.

Amăgirea verii, Marian „Low” Costea a promis că va face el rost de bani, a fost uns ezermeszter la club, a dus jucători, a semnat cu ei în numele clubului, a trimis la plimbare vechii jucători ca să nu le mai dea banii din urmă sau le-a propus sume mici și garanții zero pentru banii din urmă. S-a conturat un lot, și toată lumea aștepta să vadă după mijlocul lui iulie că vin ceva bani dinspre București, unde zicea Marian „Low” Costea că a bătut palma cu niște oameni de bine, iubitori de fenomen, dispuși ˝ca să ajute˝. Normal că a fost tzeapă, nu mai vine nimeni cu bani de la Bucale, Low Costea se spală pe mâini și spune că ˝oamenii vin doar pentru reclamă sau imagine˝. ˝Păi altfel cum?˝, vorba lui Ludovic, când l-a întrebat un om de afaceri dacă îi dă cash cei 50.000 de euroi ceruți pentru nește formatori de opinie de la tembeliziuni.

Constatăm că acest Costea joacă un nou rol prost, așa cum a fost figurant în rolul unui oarecare Cătălin Spadă într-un kitch din ˝iubire interzisă˝ acum vreo patru ani, pe care vi-l dăm mai jos, pentru mirare și uimire pe mâna cui a ajuns UTA. Un figurant!

Așa că, dragi arădeni, trebuie să ne descurcăm, așa cum spuneau vechii liberali, cei adevărați, nu pedeliștii vopsiți care au pozat deunăzi cu buldogul în față, pe scările din Modrogan, ˝prin noi înșine¨. Apropo de poză, a lipsit din ea cineva. Exact, Jiță. Era și el la o întâlnire PDL, adică Petrecea cu Dumitru Laura! Roșcata …

Rămâne de văzut cum se va descurca Meszar cu liga 2, liga 3, elite 15, elite 17 și elite 19, bașca și în liga județeană! Defapt, la meleoanele de euroi luate de la Don Juan Jiță Falcă în anii trecuți, credem că a mai rămas ceva în pușculița lu’ tanti Gabi fostă Tusz, actuală Meszar. Pentru zile mai negre, ca astea.

Chibițul