Fidel principiului pe care l-a supt de la țâța dascălilor săi PD-iști – acela că statul este o vacă bună de muls – Celentano de Arad, cunoscut și sub porecla de „Mandibulă”, vrea să se reprofileze, să devină de-a dreptul mulgător fruntaș pe ramură. Vajnicul fin al lui Băsescu opinează că absolut toate instituțiile statului trebuie să plătească administrației locale, adică lui, impozite pentru proprietățile pe care le au. Ca nu cumva să primească șuturi în fund de la cătane și ca să nu se spună că l-a atacat pe Fifor, ministrul Apărării, Falcă se jură că nu s-a referit la armată, ci la instituțiile statului.

Păi, bine, măi, răcan neinstruit, armata nu este a statului? Adică, dacă noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, cerem să se interzică tuturor celor cu origini la Didești de Oltenia, strămutați la Brad și exportați la Arad, să candideze pentru vreo funcție în municipiul și județul nostru nu ne referim și la Falcă? Normal că ne referim în primul rând la el, că doar nu ne referim la Parpală, că ai lui nu au trecut pe la Brad, să copilărească cu veverițele și cu mistreții!

Dar, dragii noștri comuniști, mai deștepți decât ai lor, nu asta este problema, ci alta: Falcă susține sus și tare că, dacă toată lumea plătește impozite și taxe, de ce să nu plătească și armata, dar uită să spună că universitatea la care a predate și predă în continuare!!!???, pe care a umplut-o de portocaliu, Vasile Goldiș (sau banca Ardelean), nu a plătit taxe și impozite locale pentru spații care i-au fost atribuite tot de către Jitză.

UVVG, cel puțin la sala de sport de pe Voinicilor (atribuită cu titlu GRATUIT de către Falcă!), nu a plătit nimic, nici măcar apa, gazul, curentul, încălzirea și alte cheltuieli de întreținere pentru că era la cheremul faraonului Celentano de Arad (dar, despre aceste aspecte, penale în opinia unora, și care trebuiau să intre și în atenția Agenției Naționale de Integritate, într-un episod viitor).

Ăștia sunt așa zișii liberali, niște viței care au supt de la țâța statului, iar acum, că au crescut și nu mai sunt viței, vor să devină mulgători!

Aoleu, ne-am luat cu vorba și era să uităm ceva: acum se explică de ce nu a vrut Celentano Cetatea Aradului și a făcut tot posibilul să rămână proprietatea armatei! Vă dați seama ce buget paralel și-ar trage Falcă din impozitele plătite de Fifor, actualul ministru al Apărării, pentru imensa proprietate care este Cetatea?

P.S. Ca să vă dați seama de rezultatul inițiativei lui Celentano de Arad, vă propunem să ghiciți o ghicitoare comunistă: știți ce operațiune se execută invers față de cum se mulge vaca?

G.A.Z.