Comuniști cititori ai Flăcării, mirați-vă: Celentano de Arad nu vrea să spună dacă kandidează pentru Parlamentul European! Vrea să aștepte până când se termină toate procedurile, după cum a declarat în presa locală.

Noi, comuniști trecuți prin toate, știm cam ce „proceduri” așteaptă Falconeti. Vrea să provoace, la Consiliul Național de sâmbătă, mazilirea lui Ludy, iar pentru asta contează pe vechi PNL-iști nemulțumiți că prezidentul Mandolină i-a sărit din schemă, plus foștii PDL-iști, care, crede el, așteaptă cu sufletul la gură ca Celentano să le dea o strujea de pizza. Baiul e că ăia au priceput că el vrea toată pizza pentru el, nu să o împartă la patru flămânzi, adică exact atâția câți au dreptul să se înscrie dintr-o regiune. Așa că, decât să rămână cu buzele umflate, preferă să dea pizza întreagă Buldogului Blaga, care, ce să vezi, a negociat cu Ludy posturi grase la companiile de stat pentru flămânzi, în eventualitatea că Ludy ajunge premier. Ce mai, Falcă este la singular, pe când Buldogul are o pereche de fălci, dar și de coaie!

Apropos de alea ce zisei mai sus, cred că Sexulici își dă cu brișca ân toate cele trei perechi pe care le-a avut pe vremuri între picioare că i-a dat-o pe Ela lui falcă, în loc să i-o dea lui Ludy!