Ce se tot laudă primarul Robu de la Timișoara că vezi, Doamne, a făcut el transport în comun cu vaporașele pe Bega și, mai mult, costă doar un leu o călătorie. Voi nu ați auzit de Jiță Falcă de Didești sau Celentano de Arad, acest personaj pe care actualitatea îl enervează, el vede doar în viitor.

Poate, dragi comuniști cititori ai foii Flacăra Roșie, vă mai amintiți când ne zicea Jiță că vrea să facă Mureșul navigabil, no el nu a glumit. Se pișunează el pe ideea asta demodată a lui Robu și o să-i arate el cum se va circula cu submarinul galben pe Mureș. Așa, ca mijloc de transport în comun pe ruta Micălaca Veche – Port Artur.

Atunci să vedeți încasări la Compania de Transport Public Arad (CTPA), că Geanina, fostă Pistru a luat deja lecții de management a submarinelor la o bază de specialitate din Rusia.

Așa că Robule mucles cu ideile tale învechite că nu suntem curioși. A, era să uităm, porturile, că nu sunt stații vor fi proiectate de către Pro Arhitectura, se știe. Robule ești slab cu Timișoara ta, nu vezi în viitor ca și al nost edil, vizionarul de la Brad.

Sub Marinel(ul) de Veghe