Vai, vai și iară vai, stimați tovarăși și pretini, o intrat dihonia în PDL, ăla vopsit în PNL! Adi Țolea a făcut plângeri penale împotriva lui Marinel, Arghir, Iustin, zis și Cionca și contra lui Bîlcea, pentru că și-au permis să-l dea afară de la ADI Deșeuri. Ei, după cum susține Țolea în plângere, fiind delegați acolo fără niciun suport legal! Păi, stimați tovarăși și (t)ovarășe, cum și-au imaginat ei că vor putea să fure omului dreptul pe care i-l dă buletinul, că doar el e ADI, adică Adi Țolea, iar foncția o fost inventată special pentru el! Normal, nu mă refer la buletinul de identitate, că acolo scrie Adrian, ci la buletinul de vot de la partid, prin care Celentano a stabilit că Adi trăbă să fie șăf la ADI Deșeuri (RETIM, mai pe înțelesul arădenilor).

Gurile rele spun că Țolea este susținut din umbră de Celentano de Arad, GIGI Falcă pe numele său de scenă, care vrea să-i bage strâmbe lui Bîlcea, să-i piară actualului vice de la Consiliul Județean pofta de candidatură la Primăria Aradului, în 2020, dar și lui Cionca, să-și scoată din cap că va mai conduce Consiliul Județean sau că va ajunge președinte al PNL Arad.

Nu se știe niciodată, poate că GIGI a bătut deja palma cu Doruțu Căprar, cum că președinte al CJArad să ajungă ADI Țolea. Dar nu din partea PNL, ci din partea… PSD. Că tot este obișnuit PSD Arad să adune… deșeurile minuțios selectate!

R.E.R.