Excelenţa Sa, Eleonora Moldovan şi-a încheiat mandatul de Consul General al României la Cernăuţi, iar noul Consul General numit este Irina Loredana Stănculescu.

În ceea ce privește referințele despre viitorul șef al consulatului general al României de la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, menționăm că este avocat în București, și-a început cariera în anul 2000 – sub îndrumarea avocatului Dumitru Gazetovici, fost președinte al Secției Civile la Înalta Curte de Casație și Justiție – iar în anul 2002 devine din avocat stagiar, avocat definitiv în profesie.

Cariera profesională și-a continuat-o în cadrul Societății Naționale a Petrolului Petrom, timp de șase ani dobândind experiență profesională despre care spune că „s-a completat cu atribuțiile ­ma­nageriale specifice anumitor funcții, precum cea de Director al Departamentului juridic sau cea de Consilier pe probleme juridice al Directorului General”.

Experiența ca manager din cadrul Departamentului Juridic al S.C. Petrom S.A., coordonând profesional un colectiv de 250 de juriști din cadrul acestuia, dar și experiența de 7 ani ca avocat partener din cadrul Societății de Avocatură  au ajutat-o foarte mult în înființarea și dezvoltarea societății de ­a­vocatură “Stănculescu, David și Asociații”.

Îi dorim succes şi să se pătrundă cât mai repede de spiritul acestor locuri, astfel încât misiunea sa să se armonizeze spre binele comunităţii româneşti.

BucPress

Sursa: http://www.bucpress.eu/social/irina-loredana-stanculescu-noul-consul-7608