Stimați tovarăși și pretini de pe toate meleagurile pe unde vă veți afla, că cetitorii noștri fideli, dar și cei infideli, ar fi mai mulți decât ai lor însă e mai ziariști știți deja. Și când zicem asta facem referire directă că nu este zi lăsată de la Bunul Dumnezeu să nu primim câte o știre, știruță, informație, chip (fotografie, pentru domnuci și domnuce) sau orice haltceva ce putem băga pe site. Din alea legale, bunînțeles!

Nu cu tare multă vreme în urmă am primit imaginea de mai sus. Care, zice omul care ne-a furnizat-o, este extrem de reală și se află pe unul dintre holurile Consiliului Județean Arad. Și, tot tovarășul în cauză ne mai adrsează următoarea întrebare (fie vorba între noi, ne-a dat și răspunsul): care ar fi cel mai frumos și folositor tablou?

Amu, dracu știe, nu ne băgăm noi în artă (mai ales în aia plastică), dar… vă întrebăm și pe voi, stimați comuniști, că tot e duminică azi.

C.D.

P.S. Și dacă vă veți întreba ce legătură are arta cu duminica, vă întrebăm și noi ce legătură are sula cu prefectura. Mai ales că avem prefect o doamnă…