Mere, nu pere. Sau piersici. Cel puțin așa se aude prin burg (adică, oraș pentru maronitul de primar aciuit în Arad). Și nu ca de obicei, pe banii arădenilor, ci ca ditamai europarlamentar! Că europarlamentar e altuceva, se mâncă cu pită, nu cu hărhat…

Zice-se și se tot spune, din cercurile lu primarele Aradului, că amu câteva zile, că când o fost la Arad conducerea centrală a PNL-ului, lu Jitză de Didești – Oltenia, GIGI – pe numele său de rebotez, i s-ar fi zis că are un loc eligibil la alegerile europarlamentare de anul viitor. Din vara anului viitor. Și locul ăla ar fi 11, la fel ca și jucătorii titulari de la UTA, de care și-a bătut joc Falcă de ani buni de zile. Numa că, din câte suntem noi informați, ca comuniști liberi ce suntem, doar 7 (șapte) locuri ar fi eligibile pentru PNL! Că Blaga de la Oradea, nu muzicantul, ci buldogul nu ar sta tumnai liniștit și ar vrea și el la Brucsel (vorba lui Falcă). Amu, dracu știe cine va avea câștig de cauză la Bucale, că de acolo se trage clopotele și sforile, bașca se face jocurile.

Revenind la GIGI, acest Celentano de Arad, Doamne Ajută să-l ducă ăla cu un ștrimf la capitala Europei, să scăpăm de el. Că, vorba unui comunist cititor de Flacăra Roșie, a reușit să transforme din Arad o comună mai răsărită situată între Timișoara și Oradea.

Din câte se aude, șeful său de cabinet va fi nimeni altul decât Andraș Ando!!!!!!! Adicătelea, scăpăm (sau scăpați) și de omul lui Cionca Arghil! Ando, directorul de comunicare și strategii din Consiliul Județean Arad va avea ocazia precupețită să-i „cordească” și pe cei de la Bruxelles, de la Parlamentul Europei. Pentru că Aradul (ziare. televiziuni etc.) a devenit prea puțin pentru expertul în falimente (vezi Aradul Capitală Culturală etc.)

Romulus S.

(p)