Conducătorul general și plenipotențial al Aradului, GIGI Falcă de Didești se află la ora aceasta, cică, într-o vizită de lucru în China. Normal, însoțit de cățeii care dau bucuroși din coadă atunci când primesc câte o ciozvârtă, gen Marinel Cionca, Ionel Bulbuc… etc.

Nu știm cum a fost întâmpinat micul comunist Falcă, acest dictator al Primăriei din Arad (o spun angajații nu noi), dar mai mult ca sigur expertul în falimente, pe numele său Andraș Ando, a avut grijă, la fel ca securiștii de pe vremea odiosului Ceaușescu, ca totul să decurgă conform planului.

Așa că, la sosirea pe aeroport un grup de chinezi de ăia mici și galbeni au afișat pancarde gen „Trăiască tovarăşul GIGI Falcă, conducător iubit şi stimat al Aradului!”

Așa comunist cum îl știm, acest GIGI Falcă de Didești cu siguranță va rămâne impresionat de tezele chinezilor, iar la întoarcere să vă așteptați, dragi angajați din Primăria Aradului, să vedeți ce o să se petreaacă. O să aveți cu toții uniforme la fel, de ziua lui GIGI Falcă veți defila frumos încolonați, scandând lozinci de laudă la adresa micului dictator sau veți face o plecăciune de câte ori trece pe lângă voi.

Noi suntem siguri de aceste lucruri, că după astfel de vizite ceva benefic nu am văzut pentru acest oraș, pardon COMUNA ARAD și pentru județ, bătute de soartă. Că, har Domnului, maghiarul Andraș Ando, însoțit de sluga lui Marinel Cionca au făcut destule „vizite de lucru” în țara cu pagode. Toate pe banii arădenilor, să fim bine înțeleși, doar nu credeați că pe banii lor. GIGI Falcă pe ce bani credeți că s-a deplasat în China? Pe banii noștri, ai celor ce muncim, ca să plătim taxe și impozite locale și nu fie cum, printre cele mai mari din țară.

Dragi tovarăși și prieteni, așteptăm cu nerăbdare sosirea „marii” delegații arădene condusă de micul dictator comunist Falcă să vedem și noi beneficiile de care se va bucura această Micălacă mai mare, numită Arad, după vizita delegației extraordinară și plenipotențială în China.

Cheau PA

1 COMENTARIU

Comments are closed.