Cel mai exclusivist showroom de finisaje interioare este de acum, prezent și în orașul nostru!

Noul showroom de finisaje interioare Pastel Ceramica a fost inaugurat oficial și în Arad, miercuri, 23 octombrie 2018, în prezența a peste 150 de reprezentanți ai designului de interior, ai arhitecturii, ai instituțiilor locale, ai dezvoltatorilor rezidențiali din Arad, companii partenere dar și reprezentanți din Spania și Italia ai celor mai importanți producători de plăci ceramice printre care Lamborghini Tiles, Atlantic Tiles sau Marazzi Group.

Așadar, prin Pastel Ceramica, arădenii vor putea alege pentru casele lor branduri exclusiviste de plăci ceramice precum Atlantic Tiles, Lamborghini, Porcelanosa sau Marazzi, aceștia fiind prezenți în cadrul showroom-ului cu aceleași colecții pe care le expun și în marile capitale europene.

Însă viziunea Pastel Ceramica nu se rezumă doar la atât, în cadrul showroom-ului din Arad este creată și o secțiune de outlet, ceea ce înseamnă produse de calitate superioară, de la branduri de renume, la prețuri mai mult decât accesibile. Totodată, paleta produselor este completată și de mobilier de baie, obiecte sanitare, uși de interior, parchet laminat și parchet stratificat.

Cătălin Botezatu – imaginea oficială a brandului Pastel Ceramica

Prezența remarcantă a serii a fost nimeni altul decât Cătălin Botezatu, un reprezentant de seamă a designului vestimentar românesc. Împărtășind aceleași valori cu brandul Pastel Ceramica, acesta este imaginea oficială și a showroom-ului din Arad. În cadrul evenimentului, acesta a declarat faptul că a descoperit în showroom colecții și produse pe care le-a văzut doar în vestul Europei, motiv pentru care recomandă cu mare drag arădenilor, să descopere și aceștia conceptul Pastel Ceramica.

Seara a fost completată de invitatul special Mihai Găinușă dar și de trupa Incognito, una dintre cele mai talentate și îndrăgite trupe de cover-uri din România, oferind invitaților momente de distracție și bună dispoziție.

Despre Pastel Ceramica Arad

Noul showroom Pastel Ceramica este parte a Grupului Rodspectra, unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale de construcții și finisaje interioare din Arad. Prima locație Pastel Ceramica a fost deschisă în Timișoara, în octombrie 2017, acolo unde s-a impus pe piață dovedindu-se un brand de mare succes.

Pastel Ceramica Arad este localizat în zona intersecției Intim, pe Str. Mărășești, Nr. 52/A, într-o locație modernă cu peste 400 mp de ambiente și sugestii de finisaje interioare, de la cei mai exclusiviști furnizori până la colecții generaliste, pentru toate bugetele.

www.pastelceramica.ro