Ei, nici chiar așa. Om fi noi, unii dintre noi, cu studii superioare, chiar dacă nu chiar toți avem doctorate (vezi eminențele cenușii, „doctorii” de la departamentul de comunicare și strategii de la CJA, mai nou autori de cărți!?), așa că nu ne sperie orice boare de vânt! Sau amenințare, mai mult sau mai puțin voalată.

Sergiu Bâlcea, junele Sergiu Bâlcea, vicele de la Consiliul Județean Arad, s-ar cam fi supărat că am scris despre că nu mai e în grațiile lui GIGI Falcă, Celentano de Arad, cum că acesta nu l-ar mai susține la viitoarele alegeri pentru funcția de primar al Aradului, așa cum s-a vorbit în ultima vreme.

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie am scris această știre pe baza unor date furnizate de către un sondaj intern al PNL, unde Bâlcea era pe… peșcoperț.

Să revenim! Sergiu s-a supărat așa de tare în urma articolului publicat, încât ne-a amenințat că ne convoacă la o discuție dură și extrem de serioasă, asta înainte să ne dea în judecată. Noi, comuniști cum am fost, suntem și vom fi i-am propus să ne reconciliem la un șpriț de vin, la on riștotorant mai de lux, unde se și duhănește. Că, deh, unii dintre jurnaliștii arădeni mai au și hobby-urile lor păcătoase. Supărat cum era nu a zis nici da, nici ba. A zis că e ocupat cu Centenarul, dar vom „vorbi noi”! Așteptăm, mai ales că vine Mos Miculaș, și cum Nicu e la… Timișoara, măcar un șef mare de la CJA să ne bage în seamă. Că după aia ne de dă în judecată, asta e, și justiția trebuie să lucre ceva pe acest domeniu.

Acum, serios vorbind, Sergiule așteptăm să ne inviți (vezi că „scriitori” de la ziare e „mulți” și e „bune”) la o discuție la birt, de preferință la Restaurant Arad, numai să fii pregătit! Din punct de vedere financiar vorbind, că de restul ne ocupăm noi. Și, sigur, nu te vom face de rușine, tu să ai cardul sau budelarășul plin de lovele!

Cât despre amenințări și judecată, vorbim… after!

BOB de la ziarele arădene

(p)