Avem un milion de flămânzi, din cauză că 1183 pesediști (primari, viceprimari, consilieri) PSD anchetați i-au furat și le-au risipit banii de investiții și locuri de muncă! Avem copii care au abandonat școala că primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali PSD au furat banii pentru reparații, transport și hrană și și-au construit vile sau și-au cumpărat mașini de lux!

Avem mii de morți aiurea, pentru că primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali PSD au furat banii pentru medicamente și modernizarea spitalelor!

Avem mii de morți și subdezvoltare pentru că primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali, au furat banii de infrastructură rutieră, cheltuindu-i pe chermeze, excursii în străinătate, mită electorală, etc.

Și multe alte nenorociri din cauză că primarii, viceprimarii, șefii de consilii județene, consilieri locali și alți demnitari PSD au furat banul public ca pe timpul fanarioților. Dar asta nu contează, nu? Ce importanță are c-au furat și continuă să fure? Contează că 1183 primari, viceprimari și consilieri PSD, care au furat, au administrat banul public ca și cum a fost a lor, sunt cercetați și urmează să răspundă în fața legii, ceea ce, în opinia PSD este un abuz politic din partea statului de drept.

Dragnea și PSD pentru ei și confrații lor întru furat vor amnistie! Pentru cei ce ne-au furat și au comis genocid național din cauza furtului! Ce contează restul, adică cei furați și exterminați? Asta e democrația și morala PSD-istă! Totul pentru ei și bocanci în gură pentru cei ce nu sunt de acord cu legalizarea furtului banului public de către primarii, viceprimarii și consilierii PSD!

Stați în casă, fraierilor, pentru că nu va mai dura mult și PSD o să vă fure și casele! Ce-i mai poate opri? Și când o să fiți un popor de boschetari, slugi la PSD, poate o să înțelegeți că resemnarea și comoditatea nu sunt o soluție. Din contra. Sunt autocondamnare la sărăcie și sclavie!

Pavel ROMAN