În perioada 29 Decembrie, a.c. – 2 Ianuarie 2019,  jandarmii arădeni vor acționa  zilnic cu efective mărite, atât în misiunile de menținere și asigurare a ordinii publice, cât și în misiunile de pază și protecție a instituțiilor publice aflate în competență, fiind pregătiți să intervină pentru combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor.

Pentru siguranța arădenilor, patrulele de jandarmi vor acționa independent și în sistem integrat, cu dispozitive adaptate nevoilor operative și se va avea în vedere prevenirea infracțiunilor stradale și descurajarea faptelor antisociale.

În această perioadă vom intensifica acțiunile specifice de combatere a comercializării și folosirii ilegale de dispozitive pirotehnice, atât în municipiul cât și în  județul Arad.

Jandarmii vor răspunde, la apelurilor venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și recomandă cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, daca sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze permanent și să acorde o atenție sporită asupra bunurilor și obiectelor personale.

B.P.