Nu știm cum să facem dar am vrea să trimitem un meil la Zucky ăsta ce ne-o bolînzît la cap cu feisbucu’ lui și să îi cerem să nu mai poată să-și facă un cont toți coringenții la limba română, și mai ales primari (cîc!) vorba lu’ Celentano, care e certat rău de tot cu ˝i˝-urile după cum puteți vedea în ultima postare de pe contul lui de feisbuc (uau, ce lung o fost!).

Nici cu vorba nu stă bine, când îl auzi cu ˝celălant˝ îți vine să spargi plasma. La scris e catastrofă nucleară, cred că și fii-sa e mai tare la română.

Amu, despre mesajul din postare, izvorât din ˝puța˝ lui gânditoare, ce să mai comentăm? S-o luat de Botoș traseistu, o virat apoi la stânga pănă o dat cu USR-ul de gardul lui Fifor și o decretat USR=PSD ! Bravos națiune, halal să-ți fie!

Hai Zucky Zucky

P.S. Despre încercarea eșuată cu spitalizarea vom mai avea vreme să vorbim. Oricum, nu i-a ieșit prea bine sau nu cum a dorit Zeus, acest Celentano de Arad.

1 COMENTARIU

  1. Stiamata Flacara Rosie,

    Falca vorbeste de plimbatul prin partide? Daca treci prin 5 partide esti tradator? Dar daca Falca – Celentano, operat de medicul fals italian ( ca un om cu scaun la cap nu putea sa faca hidosenia asta), a trecut prin 6 partide. Iata-le:

    1. Anul 1996 – presedinte tineret PD Arad
    2. Anul 2000 – Consilier Judetean si vicepresedinte CJA – PD Arad
    3. Anul 2004 – Primar Arad – PD Arad
    4. Anul 2008 – Primar Arad – PDL Arad
    5. Anul 2012 – Primar Arad – MCL Arad
    6. Anul 2014 – Alegeri europarlamentare ACL Arad
    7. Anul 2016 – Primar Arad – PNL

    Sa nu mai spunem ca la europarlamentarele din 2009, a facut-o pe fata nasului Basescu eurodeputat, punand primarii sa duca la vot oameni in paralel cu PDL. Se contabilizau toate …

    Asadar, cate partide a condus micutzul?

Comments are closed.