Da. Nu glumim! La cum au decurs lucrurile zilele trecute, în ceea ce-l privește pe primarul nostru, pardon, al celor 12.000 de arădeni care l-au votat, Kuki trebuie să se gândească serios să-și deschidă un punct de lucru în Capitala Europei.

Să ne explicăm: Lui GIGI Falcă de Didești, marea sculă pe basculă din Arad, i s-a făcut rău brusc, instantaneu și dintr-o dată, în camera sa de hotel din București (plătită din banii arădenilor), și musai o fost să sune la 112 (dacă nu o fi sunat altcineva…) să-l ducă la korhaz. Amu, dracu știe, la ăla Universitar, la Floreasca sau fo unu privat, că părerile e împărțite (conform presei centrale!). Cică, noaptea pe la două, lu a nost Celentano de Arad i s-a sculat… tensiunea! Alții zic că botoxul e de vină, alții zice că… alea de sub nas. Noi, zicem că elementul în cauză a vrut să epateze și să iasă în evidență. Numai că nu i-o prea reușit de data asta!!!!!!

Canci televiziuni centrale, canci ziare centrale să „marce”. evenimentul. Doar slugoii de prin presa din Arad, majoritatea, au punctat momentul: Vai, a nost e pe peșcoperț, că s-a sfădit cu Guvernul și PSD, pentru că au tăiat bani, bla, bla, bla. Păi, mă, sulică strâmbă, nu tu ai fost unul dintre membrii fondatori ai Alianței Vestului? Că vreți (lucru pozitiv, dealtfel) să aveți autonomie financiară față de București etc. etc.? Kă Ku ce drept ai ieșit tu în față pe la televizii, știm! Că noi te-am învățat. Dar nu te-am învățat să fii la fel kă kum ai venit din comuna ta natală, din Oltenia, și nici de la Brad.

Revenind, ce dracu ai vrut să demonstrezi cu 112? Cu urjența, cum s-ar zice? Cu o poză (apropo, ți se vede și părul din nas, și botox-ul) făcută în urmă cu mai multă vreme, de zici că mai ai trei beșini și te duci? Pe cine mai crezi că poți prosti cu astfel de știri fabricate? Apropo, ți s-au luat probe de sânge, cum e normal la UPU? Dar, alea toxicologice cum ți-au ieșit? Și, pâ final, după țircusul cu internarea, ai ieșit de la UPU pe semnătură sau te-au lăsat doctorii de acolo, că te știau de pe la emisiunile, plătite de arădeni, de la televiziunile și în care împățeai o pizza? Plus alte aberații preelectorale? Faci Aradul de râs! Penibilule!

Amu, și vorbim cu oamenii citovi la cap, ce dracu să „caută” elementul ăsta în Parlamentul European? Pe cine să reprezinte? Poate independent, că bani a făcut… căcălău Măria Ta. Dar, cine îl va vota, poate arădenii scârbiți de el și moaca sa. Oricum, și așa nu are loc eligibil pe lista PNL, Ludi Orban l-a țâpat pe locul 12, 13, total neeligibil!

Mai știi, vrea să ajungă la PE, să facă și acolo un 112, și cum cu treburi din astea nu e de joacă, la Bruxelles s-ar putea să intervină direct… Kuki. Așa că îl sfătuim pe „primarul morților” din Arad să-și deschidă, preventiv, un punct de lucru taman în capitala Europei. La experiența lui… și la câți filfizoni se perindă pe acolo, bănuim că va avea de lucru! Doamne Ajută!

Foto: arq.

Explicație foto: ia-L, Doamne, nu ne mai chinui!

Bolnavul Închipuit

(P)

1 COMENTARIU

Comments are closed.